Η «επόμενη Μέρα» ρωτά: Γιατί σταμάτησε το έργο της οδικής ασφάλειας;

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ; αναρωτιέται σε ανακοίνωσή της η παράταξη του πρώην δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου

Ως «ΝΑΥΠΛΙΟ-ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» ζητούμε άμεσα από τη Δημοτική Αρχή του κ. Ορφανού να μας δώσει απαντήσεις για ποιο λόγο το έργο «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Δήμου Ναυπλιέων» συνολικού προϋπολογισμού 2.239.000,00€ που ως απελθούσα δημοτική αρχή σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε έχει ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
Μια μεγάλη παρέμβαση που περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις, νέες έξυπνες διαβάσεις πεζών και κυκλοφοριακές σημάνσεις που στόχο έχουν τη βελτίωση του οδικού δικτύου και την αύξηση της ασφάλειας των συμπολιτών μας χωρίς καμιά ειδοποίηση εδώ και 2 μήνες δεν συνεχίζεται.
Ο δρόμος Δρέπανο – Καστράκι , η οδός Αγίας Μονής, είσοδος Δρεπάνου από Βιβάρι ,η είσοδος της Ασίνης από το Τολό , οδοί στην Αγία Τριάδα (Μέρμπακα) , η οδός Μοσχονησιώτη , οδοί στη Νέα Πόλη Κούρτη κ.α. περιμένουν.
Τι συνέβη λοιπόν θα μας πει κανείς;;;
Μήπως δεν μπορέσατε να το οικειοποιηθείτε και βάλατε ένα τόσο σημαντικό έργο από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης στον «πάγο»;;;
Τα νομικά επιχειρήματα που επικαλείστε για ένα έργο εγκεκριμένο που ήδη είχε ξεκινήσει θολώνει περισσότερο τον πραγματικό λόγο που το ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ.
Η περίοδος αυτή λίγο πριν το Πάσχα αλλά και οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες ευνοούσαν τη συνέχιση του αλλά μάλλον που καιρός για προγραμματισμό δράσεων σε ζητήματα καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Εσείς μάλλον έχετε επικεντρωθεί στον πόλεμο λάσπης και στην κινδυνολογία.
Σας ζητούμε να σοβαρευτείτε και να αντιμετωπίσετε τα καθημερινά προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία μας.
Ο τουρισμός είναι η ναυαρχίδα μας, η εικόνα του Δήμου και η ασφάλεια του πρέπει να είναι πάνω από όλα.
ΥΓ: Το μεγαλύτερο (2,4 εκ. ευρώ) έργο ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο μας τα τελευταία 20 χρόνια κερδήθηκε με πολύ κόπο ,δουλειά και προσπάθεια για να συνεισφέρει σε έναν κρίσιμο τομέα αυτόν της οδοποιίας που είναι εξαιρετικά σημαντικός για την καθημερινότητα και όχι μόνο του πολίτη.
ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα