Ανατροπή στο θρίλερ με τους δύο νεκρούς στην Ηλιούπολη

Το ενδεχόμενο ο 36χρονος γιος να δολοφόνησε την 60χρονη μητέρα του και ύστερα από κάποιες ώρες ή ίσως και μέρα (ή μέρες) να αυτοκτόνησε, εξετάζουν οι Αρχές όσον αφορά τους δύο νεκρούς που βρέθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης, 10 Απριλίου, σε σπίτι στην Ηλιούπολη, στην οδό Θερμοπυλών.

Από την έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί έως τώρα, έχει προκύψει πως η σορός του γιου εντοπίστηκε σε διαφορετικό δωμάτιο από της μητέρας, πάνω σε κρεβάτι, ενώ ήταν σε ακαμψία, που σημαίνει ότι πέθανε μόλις λίγες ώρες πριν βρεθεί. Εν αντιθέσει, η 60χρονη φαίνεται να ήταν νεκρή για μεγαλύτερο διάστημα, το οποίο όμως δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα με ακρίβεια.

Ο 36χρονος έφερε τραύμα στο μάγουλο και τη γνάθο και όλα δείχνουν ότι δεν πέθανε ακαριαία.

Τα παραπάνω στοιχεία οδηγούν τις Αρχές στο ενδεχόμενο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα και στη συνέχεια να αυτοπυροβολήθηκε προτού καταλήξει. Λόγω του ότι δεν σκοτώθηκε ακαριαία, αποτελεί πιθανό σενάριο το να αυτοτραυματίστηκε στον χώρο που βρέθηκε το όπλο και ύστερα να μετακινήθηκε έως το κρεβάτι, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Γειτονικά πρόσωπα αναφέρουν πως είχαν να δουν τη μητέρα και τον γιο από την προηγούμενη Πέμπτη, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας άκουσαν εκκωφαντικούς θορύβους στη γειτονιά, οι οποίοι όμως δεν είναι βέβαιοι αν ήταν πυροβολισμοί.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα