Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 10 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Σημαντικά σας πλεονεκτήματα η ευστροφία, η αίσθηση του χιούμορ και ο έξυπνος συνδυασμός θεωρίας και πράξης. Αναγνωρίζονται οι ικανότητές σας. Επαγγελματική και οικονομική προαγωγή.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν αποκλείεται καθόλου σήμερα να ξεκινήσετε μια δίαιτα ή να γραφτείτε σε κάποιο γυμναστήριο. Η φυσική σας κατάσταση και η υγεία σας θα σας απασχολήσουν αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επιθετικοί προς τους συνεργάτες σας, εριστικοί στο περιβάλλον εργασίας σας, δεν δέχεστε κουβέντα από κανέναν και δεν είστε διατεθειμένοι να συζητήσετε τίποτα, ιδιαίτερα με αυτούς που θεωρείτε ότι δεν έχουν καμία αξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα το βρείτε σχεδόν αδύνατο να αποστασιοποιηθείτε από τη συναισθηματική ταύτιση με τον σύντροφό σας και να δείτε τον εαυτό σας από απόσταση. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε ρεαλιστική άποψη της κατάστασης, κάτι που κουράζει και τους δύο.

ΛΕΩΝ
Βλέπετε διαρκώς ότι τα λάθη σας πληρώνονται πολύ ακριβά και ότι χρειάζεται να παλέψετε σκληρά για να αποκτήσετε κάτι που οι άλλοι μπορεί και να θεωρούν δεδομένο, και στεναχωριέστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλές ευκαιρίες για κέρδη και επικοινωνιακή άνεση. Καλή συνεννόηση με τους συνεργάτες σας, οι επιδιώξεις και τα σχέδιά σας απογειώνονται. Ο συνδυασμός θεωρίας με πράξη είναι μεγάλο σας ατού.

ΖΥΓΟΣ
Εύστροφοι, οξυδερκείς, με αγάπη για την εκμάθηση νέων αντικειμένων, τα επαγγελματικά σας είναι σε πορεία ανόδου με τελικό προορισμό την καταξίωση και την αναγνώρισή σας από ένα ευρύ κοινό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους, που θα σας δελεάσουν ερωτικά. Δεν αποκλείεται καθόλου να αποφασίσετε να εμπλακείτε σοβαρά σε μια σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεκτικοί σε παράξενες και ασυνήθιστες ιδέες και ιδεολογίες. Η φαντασία σας εξάπτεται σε σημείο να γίνεστε ιδιαίτερα εύπιστοι. Το κέρδος είναι ότι αποκτάτε μεγάλο βάθος σκέψης και γνώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι ιδέες σας μπορούν να εφαρμοστούν πρακτικά και αυτό γίνεται αποδεκτό και από τους ανωτέρους σας. Θα είστε, δε, σε θέση να φέρετε εις πέρας μεγάλες και επίπονες εργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βλέπετε να σας υποσκελίζουν άνθρωποι που δεν έχουν ούτε τη μισή από τη δική σας αξία και θυμώνετε.
Αυταρχισμός, κυνισμός και επιθετικότητα σας χαρακτηρίζουν. Αν δεν θέλετε να εκτεθείτε, διατηρείτε την ψυχραιμία σας

ΙΧΘΥΕΣ
Κοινωνικοί και ευχάριστοι απέναντι στους φίλους σας, θα ανταλλάξετε ιδέες, μέσω μηνυμάτων ή τηλεφωνημάτων, και θα κάνετε αρκετές, «επικοινωνιακές», γνωριμίες.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα