Πελοπόννησος Expo: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τρίπολη

Δικαιώνοντας πλήρως το γεγονός, ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση Πελοποννήσου, η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», ανοίγει τις πύλες της, από την Τετάρτη 10 Απριλίου και για πέντε μέρες θα δίνει, από την Τρίπολη, τον παλμό των επιχειρηματικών και οικονομικών εξελίξεων.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ενημερώνει, ότι, θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά επισκεπτών στην έκθεση, στους χώρους της ΒΙΠΕ Τρίπολης.

Όλες τις ημέρες, μίνι λεωφορείο, απ’ την πλατεία Κολοκοτρώνη, θα μεταφέρει τον κόσμο στις εγκαταστάσεις της έκθεσης, ανά μία ώρα, βάσει των ωρών λειτουργίας της έκθεσης.

Καθημερινές, το λεωφορείο θα ξεκινά στις 4 το μεσημέρι και το Σαββατοκύριακο, στις 10 το πρωί.

Το τελευταίο δρομολόγιο απ’ τις εγκαταστάσεις της έκθεσης θα είναι στις 9.15 το βράδυ.

Εγκαίνια

Η τελετή των εγκαινίων, θα λάβει χώρα στον ίδιο χώρο, στην αίθουσα εκδηλώσεων των εγκαταστάσεων του κτιρίου ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης, την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 7 μ.μ. παρουσία εκπροσώπων κυβέρνησης, επισήμων πλήθος κόσμου και εκθετών.

Ώρες Λειτουργίας:

Καθημερινές: 16:00- 21:00

Σαββατοκύριακο: 10:00- 21:00

Αιγίδα – Στήριξη – Χορηγίες

Σημαντική είναι και η εκπροσώπηση των φορέων, οργανισμών και του ελληνικού επιχειρείν, που για μία ακόμη χρονιά δίνουν «ψήφο» εμπιστοσύνης στη διοργάνωση.

Αιγίδα: Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Στήριξη: Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Enterprise Greece, ΠΕΔ Πελοποννήσου, Σύνδεσμος Εξαγωγέων ΣΕΒΕ, ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου.

Υπάρχουν χρυσοί χορηγοί, απλοί χορηγοί και χορηγοί επικοινωνίας.

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα