Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 09 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Ξεκαθαρίσματα λογαριασμών ανάμεσα στο κοινωνικό και το φιλικό σας περιβάλλον. Δημοφιλείς και άνετοι επικοινωνιακά, σήμερα θα πετύχετε μεγάλος όγκος υποθέσεών σας να διεκπεραιωθεί.

ΤΑΥΡΟΣ
Βρίσκουν έδαφος οι εσπευσμένες ενέργειες, οι λανθασμένες κινήσεις και οι επιπόλαιες αποφάσεις. Συγκρούσεις και ρήξεις με συναδέλφους σάς απορρυθμίζουν και σας αποπροσανατολίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ενισχυμένα τα πρέπει και η προοπτική ενός γάμου, σας προσγειώνουν στην πραγματικότητα και σας αποτρέπουν από το να αυταπατάσθε. Μεθοδικοί και οργανωμένοι, ξεκινάτε μια καινούργια ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με ακρίβεια στο λόγο σας, προφορικό ή γραπτό, θα καταφέρετε να περάσετε τις ιδέες σας, έτσι ώστε να βρουν ανταπόκριση και πρακτική εφαρμογή. Αναγνώριση και επαγγελματική καταξίωση.

ΛΕΩΝ
Αν θέλετε να προωθηθούν τα σχέδιά σας, καλό είναι να μην είστε επιθετικοί και να διατηρείτε την ψυχραιμία σας σε κάθε περίπτωση. Γιατί τα λάθη σας θα τα «βρείτε» στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε επιρρεπείς στα λάθη και στα ατυχήματα και αυτό μπορεί να σας κοστίσει τόσο σε δουλειά όσο και οικονομικά. Όσοι ασχολείστε με τις εκδόσεις και τη διαφήμιση, έχετε μεγάλη εύνοια σήμερα. Εκμεταλλευθείτε το.

ΖΥΓΟΣ
Παρακολουθείτε στενά ό,τι σας ενδιαφέρει και καταγράφετε τα πάντα. Όταν είστε έτοιμοι, θα χρησιμοποιήσετε τα «ευρήματα» για την καλή  εξέλιξη των επιδιώξεών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα επενδύσετε συναισθηματικά στον σύντροφό σας και θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Να αποφύγετε εσπευσμένες ενέργειες και επιπόλαιες κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα οικονομικά, κυρίως ως προς τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα έσοδά σας, χρειάζονται προσοχή. Επιβάλλονται οι προσεκτικές κινήσεις και η συντηρητική διαχείριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπαίνουν οι βάσεις για έναν καινούργιο κύκλο ζωής της σχέσης σας. Λιγότερο επικριτικοί με τους συντρόφους σας, θα δεχθείτε αλλά και θα κάνετε όμορφες εκπλήξεις που θα δώσουν χαρά και στους δύο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι αποφάσεις σας σε ό,τι αφορά τις σχέσεις δεν είναι σωστές. Κινδυνεύετε να κάνετε κινήσεις που θα αποβούν αρνητικές για την εξέλιξη του δεσμού σας. Αρχίστε να διεκδικείτε τα προσωπικά σας όρια μέσα στις σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Παρατηρητικοί και συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, σας αποκαλύπτονται πολλά επαγγελματικά μυστικά, για να σας βοηθήσουν ακόμα πιο πολύ να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα