Διαγωνισμός Πνευστών Οργάνων της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 ο πρώτος διαγωνισμός Πνευστών Οργάνων της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου, στη μνήμη της Αγάθης Λέκκα Γεωργακοπούλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης κ. Θεώνη Μαυροματίδου, οι γονείς των συμμετεχόντων μαθητών και μουσικοί της Φιλαρμονικής.

Στην προχθεσινή ακρόαση συμμετείχαν εννέα (9) συνολικά μαθητές της Φιλαρμονικής.

Την επιτροπή αποτέλεσαν οι καθηγητές του μουσικού σώματος, κ.κ. Χρήστος Καλούδης, Γιάννης Καΐκης, Σάκης Μυρώνης, Νίκος Κωνσταντέλος, ο καθηγητής Κλαρινέτου του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου κ. Αλέξανδρος Σαχπατζίδης και ως Πρόεδρος, ο Διεθνούς φήμης Κλαρινετίστας κ. Σπύρος Μουρίκης.

Τους μουσικούς συνόδεψε στο Πιάνο η Χρύσα Γρένδα.

Νικήτρια του διαγωνισμού, έπειτα από απόφαση της επιτροπής, αναδείχθηκε η Ναταλία Πιθαμούδη. Η Ναταλία είναι μαθήτρια του Αρχιμουσικού Πελοπίδα Μαυρόπουλου στην τάξη του Κλαρινέτου και φοιτά στη Β’ Γυμνασίου στο Μουσικό Σχολείο Κορίνθου. Ερμήνευσε από μνήμης το Solo De Concours του Rabaud, έργο σολιστικό, ιδιαίτερα απαιτητικό και δεξιοτεχνικό.

Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης συνεχάρη τους διαγωνιζόμενους για το ταλέντο τους και το υψηλό επίπεδο μουσικής παιδείας, όλους τους μουσικούς αλλά και τους καθηγητές τους και ευχαρίστησε θερμά την οικογένεια Λέκκα Γεωργακοπούλου για τη γενναιόδωρη προσφορά της. Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, τόνισε για ακόμα μια φορά πως ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων θα συνεχίζει να στηρίζει εμπράκτως το μουσικό σώμα με κάθε πρόσφορο μέσο για την περαιτέρω ενίσχυση της δράσης της Φιλαρμονικής.

Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και στη νικήτρια του διαγωνισμού.

Καλή Πρόοδο και Καλή σταδιοδρομία!

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα