“Η ΝΔ είναι υπεύθυνη και συνεπής δύναμη!”

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης υπήρξε ξεκάθαρος κλείνοντας τις εργασίες του 15ου συνεδρίου του κόμματος

Η αυλαία του 15ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας μου δίνει μια πρόσθετη αισιοδοξία που, μπροστά στις Ευρωεκλογές, μετατρέπεται σε μία νέα ελπίδα για την Ελλάδα, σε μία νέα ελπίδα για την Ευρώπη. Αυτό το Συνέδριο ανέδειξε πόσο πολύτιμη υπήρξε όλες αυτές τις δεκαετίες η προσφορά της Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος που έβαλε την πατρίδα μας στην Ευρώπη.

Η Νέα Δημοκρατία είναι μία υπεύθυνη και συνεπής δύναμη, έτοιμη να συμβάλει στις νέες ευρωπαϊκές προκλήσεις. Στην οικοδόμηση της στρατηγικής αυτονομίας της Ένωσης, με βασικό τομέα την άμυνα. Στην οργάνωση μιας ακμαίας οικονομίας εν μέσω των τεράστιων ανταγωνισμών στον πλανήτη. Στο πώς θα ξανακάνουμε την Ευρώπη πιο ανταγωνιστική. Αλλά και στην ενίσχυση της πολιτικής προστασίας απέναντι στην κλιματική κρίση. Όμως, μια μεγάλη δημοκρατική πρόκληση για την Ευρώπη είναι και η απάντηση στο λαϊκισμό.

Όλα αυτά είναι στοιχήματα με διάσταση ευρωπαϊκή και με σημασία εθνική. Και γι’ αυτό οι Ευρωεκλογές του Ιουνίου είναι τόσο καθοριστικές, απαιτώντας να αναδειχθούν από τις κάλπες ευρωβουλευτές με ευρωπαϊκή λογική, αλλά πάντα με ελληνική φωνή. Ψήφος στη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου σημαίνει «ναι» στη σιγουριά, τη σταθερότητα και την πρόοδο της πατρίδας. Σημαίνει όμως και κάτι ακόμα: σημαίνει «ναι» σε μια καλύτερη Ευρώπη, η οποία θα βρεθεί δίπλα στην πατρίδα μας, όπως βρέθηκε τα τελευταία πέντε χρόνια.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα