Το 2ο ΓΕΛ Άργους στο Final 4 του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Handball!

Θριαμβευτική πρόκριση στο Final 4 του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Handball!

Με εντυπωσιακές εμφανίσεις και αδιαμφισβήτητη αγωνιστική δεινότητα, η ομάδα Handball του 2ου ΓΕΛ Άργους κατέκτησε για μια ακόμη φορά την πρόκριση στους τελικούς “Final 4” του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος.

Στους αγώνες των τριών προκριματικών φάσεων , οι μαθητές-αθλητές μας επικράτησαν με αδιαμφισβήτητα ως εκκωφαντικά σκορ έναντι των αντιπάλων τους. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τριών προκριματικών φάσεων είχαν ως εξής:

• 4ο ΓΕΛ Κερκύρας: πρόκριση με 34-13

• 2ο ΓΕΛ Πάτρας: πρόκριση με 37-16

• ΓΕΛ «Ελευθερίου Βενιζέλου» Χανίων: πρόκριση με 27-8

Η ομάδα μας, με πνεύμα ομαδικότητας, απαράμιλλης αγωνιστικής διάθεσης και με άψογη τεχνική, απέδειξε την αξία της, κατακτώντας μια θέση στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Στους «Final 4» που θα διεξαχθούν στο στάδιο της Κυψέλης (Αττική) την Τετάρτη και Πέμπτη 17 και 18 Απριλίου 2024 θα λάβουν μέρος και οι υπόλοιπες κορυφαίες ομάδες:

• Η πρωταθλήτρια ομάδα της Κύπρου

• Η ομάδα του ΓΕΛ Πυλαίας Θεσσαλονίκης

• Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων “Δούκας”

Ευχόμαστε στους αθλητές μας καλή επιτυχία στους τελικούς αγώνες και είμαστε βέβαιοι ότι θα μας γεμίσουν για ακόμα μια φορά με υπερηφάνεια!

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τους προπονητές για την εξαιρετική τους δουλειά!

Θερμές ευχαριστίες στους γονείς των μαθητών μας για την αμέριστη υποστήριξη και την πολύτιμη βοήθειά τους στην προσπάθεια της ομάδας Handball του σχολείου μας!

Από το 2ο ΓΕΛ Άργους

 

 

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα