Στο ευρωψηφοδέλτιο ο Γιάννης Μανιάτης

Τα ονόματα των υποψηφίων του ευρωψηφοδελτίου του ανακοίνωσε τοΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Μανιάτης.

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Αλίρη Χριστίνα

Αντωνοπούλου Μαριζέτα

Αρμενάκη Κρυσταλλία

Αρναούτογλου Σάκης

Βακουφτσή Σούλα

Βαρδακαστάνης Ιωάννης

Βερούλη Άννα

Βουρεξάκη Ταμπουρατζή Κατερίνα

Βρεττού Αγάθη Ρόζα

Δαφέρμου Μαρία

Δημόπουλος Παναγιώτης

Ζαγοράκης Θοδωρής

Ζαρωτιάδης Γρηγόρης

Θεοδώρου Μαρινίκη

Καλλιακμάνης Γιώργος

Καρχιμάκης Λευτέρης

Κικίλιας Ηλίας

Κουνάκης Παναγιώτης

Κουράκης Γιάννης

Λαμπράκης Γρηγόρης

Μανιάτης Γιάννης

Μαρκογιαννάκη Όλγα

Παπανδρέου Νίκος

Πετράκης Σταύρος

Ρίζου Αικατερίνη

Σαμαρά Οικονόμου Μυρτώ

Σαχινίδης Φίλιππος

Σπυρόπουλος Ανδρέας

Στεφόπουλος Χρήστος

Τανιμανίδου Στεφανία

Τσιλιμίγκας Νικόλαος

Τσουκαλάς Κώστας

Τσούμας Γιώργος

Χρυσόγονος Κώστας

Ανδρουλάκης: Ομάδα έχουμε και θα νικήσουμε την 9η Ιουνίου

 

Με κατά μέτωπο επίθεση εναντίον της ΝΔ και με έντονη σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ο Νίκος Ανδρουλάκης, από το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, ξεκίνησε κι επίσημα τον προεκλογικό αγώνα για τις Ευρωεκλογές, παρουσία των περισσοτέρων υποψηφίων που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο.

 

 

“Η 9η Ιουνίου θα σημάνει την ημερομηνία λήξης της κυβέρνησης της ΝΔ” ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης απαντώντας στα γνωστά σύνθημα της νεολαίας: “Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά” και “Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό”.

 

Υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει υποχρέωση να υπογράψει το μήνυμα ότι ο κύκλος του κ. Μητσοτάκη κλείνει. “Ισχυρό ΠΑΣΟΚ σημαίνει ότι η αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη έχει ημερομηνία λήξεως”, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Πρόκειται, τόνισε, χειροκροτούμενος για μάχη πατριωτική και ιδεολογική διακηρύσσοντας ότι “το βράδυ της 9ης Ιουλίου το ΠΑΣΟΚ θα είναι με τους νικητές, στη δεύτερη θέση για μια ισχυρή αξιόπιστη αντιπολίτευση για να έχει ο λαός στις επόμενες εθνικές εκλογές εναλλακτική πρόταση διακυβλέρνησης”.

 

 

Διακοπτόμενος συχνά από συνεχή χειροκροτήματα ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε πώς “στις 9 Ιουνίου στέλνουμε μήνυμα στη Νέα Δημοκρατία επιλέγοντας την αντιπολίτευση που θέλει να αποφύγει με κάθε θεμιτό ή με αθέμιτο τρόπο. Προτιμά να αντιπαρατίθεται με τις κηραλοιφές της συνωμοσιολογίας και το lifestyle του υποψήφιου υπουργού του. Προτιμά αυτό το χάος για να μπορεί να θέτει το δίλημμα “Μητσοτάκης ή χάος””.

 

Ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε, “σύσσωμο τον Ελληνικό λαό”, όπως είπε, “ό,τι κόμμα κι αν ψήφισε στις εθνικές εκλογές να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να έχει η πατρίδα μας αξιόπιστη, αξιόμαχη, προοδευτική αντιπολίτευση. Είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η παρέλαση της αλαζονείας. Η υπονόμευση των θεσμών. Και εν τέλει η υποτίμηση των καθημερινών προβλημάτων του ελληνικού λαού”.

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα