Επίσκεψη της Εθνικής Ομάδας Ελπίδων στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Με μεγάλη χαρά το Σάββατο 23/3/24 το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ υποδέχτηκε την Ελληνική Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου των Ελπίδων (U21)  η οποία δίνει τη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση των προκριματικών του EURO. Το Κέντρο μας εκφράζει τη μεγάλη χαρά του που συνέβαλλε στη αποκατάσταση της ομάδας μας ενόψει του επόμενου κρίσιμου αγώνα που θα έδινε με την Εθνική Ομάδα της Ανδόρας, στον οποίο η Εθνική Ελπίδων αναδείχθηκε νικήτρια και παρέμεινε στο “κόλπο” της πρόκρισης.

Την Εθνική υποδέχτηκε στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ η έμπειρη διεπιστημονική ομάδα (ιατρός, φυσιοθεραπευτές, υδροθεραπευτές) και αμέσως άρχισαν οι διαδικασίες της αποθεραπείας των ποδοσφαιριστών, με τη χρήση των υπερσύγχρονων μηχανημάτων και τεχνικών του κέντρου μας (ομαδικός κρυοθάλαμος, πισίνα μαγνησίου). Επικεφαλής του συντονισμού των κινήσεων της ομάδας ήταν ο υπεύθυνος marketing του Κέντρου κ. Γιώργος Καδάς και μαζί του η υπεύθυνη του Τμήματος Φυσικοθεραπείας κ. Ζωή Σινάνη μαζί με τον γυμναστή-υδροθεραπευτή κ. Κυριάκο Καρλή . Την υποδοχή της Εθνικής μας ομάδας είχε αναλάβει ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ο οποίος ήταν παρών και  σε όλες τις φάσεις της αποθεραπείας.

Μετά από 2 ώρες παραμονής στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ η Εθνική Ελπίδων της χώρας μας έφυγε για το ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί και να συνεχίσει την επόμενη μέρα τις προπονήσεις της ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανδόρα.

Η Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ με δήλωση της Προέδρου της κ. Κατερίνας Καρνιαδάκη ευχαρίστησε θερμά την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ( ΕΠΟ ) για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας της Τρίπολης.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Αρχικά θέλω να συγχαρώ την Εθνική Ομάδα των Ελπίδων της χώρας μας για τη νίκη επί της Ανδόρας και να της ευχηθώ να πετύχει το στόχο της πρόκρισης στο EURO. Νιώθουμε όλοι περήφανοι γι αυτή την προσπάθεια,  ευχόμαστε η Εθνική μας Ομάδα των Ελπίδων να συνεχίσει με νίκες και στο τέλος αυτής της διαδρομής να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί  μία μεγάλη πρόκριση. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.»

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα