«Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί!»

Ευρύ κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση που λαμβάνει χώρα την Δευτέρα 8 Απριλίου, στις 11 το πρωί στο νοσοκομείο του Άργους, απευθύνει η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άργους Αναστασία Τζήμου.

«Είμαστε μέρος της κοινωνίας, πληρώνουμε για υγεία και ασφάλεια όπως όλοι, η υγεία, το ξέρετε καλά, νοσεί βαριά στη χώρα μας, τα προβλήματα μας αγγίζουν όλους, πρέπει να είμαστε εκεί»

Η κινητοποίηση διοργανώνεται απο ένα σύνολο φορέων που ενώνουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους ώστε, κεντρικά, να ληφθούν αποφάσεις που αφορούν την αναβάθμιση των δομών, την ενίσχυση του προσωπικού, την ασφάλεια που οι πολίτες θα νιώθουν προσερχόμενοι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. «Υπάρχουν έτοιμες κλινικές και δεν υπάρχουν γιατροί, τα απογευματινά χειρουργεία έρχονται να νομιμοποιήσουν το φακελάκι, κάτι πρέπει να κάνουμε! Οι φορείς ενώνουμε τις δυνάμεις μας και καλώ όλους τους συναδέλφους να δώσουν το παρόν την Δευτέρα στο νοσοκομείο του Άργους.

Οι φορείς που διοργανώνουν την κινητοποίηση είναι:

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ – ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΡΓΟΥΣ – ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΥΣ –
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ –
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ
Στα αιτήματα τους περιλαμβάνονται:
ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΛΗΡΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Τ.Ο.Μ.Υ.ΠΑΡΟΧΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ, ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ

 

 

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα