Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 04 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Έντονο συναίσθημα και έντονο πάθος, και ένας έρωτας, που χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να μην έχει αύριο. Η ενασχόλησή σας με τα παιδιά θα σας δώσει χαρά και θα σας αναζωογονήσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα αναζητήσετε τη συμβουλή και τη συντροφιά των ατόμων της οικογένειάς σας, κυρίως των γυναικών. Θα είναι έντονη η τάση σας να αναπολήσετε το παρελθόν, τα παιδικά χρόνια και τις ρίζες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επηρεάζεται έντονα η επικοινωνία με άτομα του περιβάλλοντός σας. Οι απόψεις σας δεν βασίζονται σε αντικειμενικές εκτιμήσεις και είναι εύκολο και να παρεξηγήσετε αλλά και να παρεξηγηθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σχέση σας με το χρήμα και την ύλη, γενικότερα, δεν είναι αντικειμενική. Προβαίνετε σε έξοδα, χωρίς δεύτερη σκέψη, κάτι που μειώνει κατά πολύ τόσο το βαλάντιό σας όσο και ρίχνει έξω τον προϋπολογισμό σας.

ΛΕΩΝ
Ενισχυμένη η υποκειμενική κρίση, αλλά και η ευαισθησία απέναντι στα γεγονότα. Λειτουργείτε με βάση το συναίσθημα και τη διάθεση της στιγμής και δεν βλέπετε σφαιρικά τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σωματικά και ψυχολογικά κουρασμένους σας βρίσκει η μέρα. Νιώθετε μελαγχολικοί και άτονοι με έντονες ανασφάλειες για τα πάντα. Θα επιζητήσετε να απομονωθείτε και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, ανενόχλητοι.

ΖΥΓΟΣ
Οι φιλικές επαφές είναι πιο έντονες, αλλά και πιο έντονη η ανάγκη σας για ψυχαγωγία και διασκέδαση. Μπορεί και να αναζητήσετε κάποιες συμβουλές από φιλικά σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αισθάνεστε έντονα την ανάγκη να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από κάθε επιτηδευμένο ύφος, που αναγκαστικά υιοθετείτε, καθημερινά, στο πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων και της καλής συνεργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα αίσθημα απελευθέρωσης σας κατακλύζει και σας κάνει να τολμήσετε να ονειρευτείτε, να εκφραστείτε δημιουργικά, αλλά και να βγάλετε στην επιφάνεια τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Δεν αποκλείεται καθόλου να ταξιδέψετε κιόλας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Περίεργα και ασυνήθιστα συναισθήματα, ταλαιπωρούν το μυαλό σας. Όμως συμπίπτουν με μια πολύ πολυάσχολη περίοδο κι έτσι δεν θα σας ενοχλήσουν πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παρ’ όλο που νιώθετε έντονα την ανάγκη για να συντροφευτείτε, καλλιεργείτε συναισθήματα ζήλιας, κτητικότητας και εξάρτησης. Γι’ αυτό και σας φαίνεται δύσκολο να πάρετε αποφάσεις, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του συντρόφου.

ΙΧΘΥΕΣ
Προκύπτουν μικροενοχλήσεις και προβληματάκια υγείας, που ο μόνος λόγος ύπαρξής τους είναι για να σας καθοδηγήσουν να φέρεστε λίγο περισσότερο προσεκτικά στον οργανισμό σας.

 

Σχετικά

Advertismentspot_img

Περισσότερα