Ναύπλιο: Δράση για την παγκόσμια ημέρα υγείας

Στα πλαίσια σχεδιασμών δράσεων Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας στην κοινότητα, σας ενημερώνουμε ότι η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου μαζί με το Κ.Υ. Ναυπλίου και σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ναυπλιέων θα πραγματοποιήσει ενημερωτική δράση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Η Διεπιστημονική ομάδα της ΤΟΜΥ Ναυπλίου, του Κ.Υ. Ναυπλίου και του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ναυπλιέων θα παρευρεθεί την Παρασκευή 05/04/2024στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, πλησίον Δημαρχείου, από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ.

Στόχος της δράσης μας αποτελεί η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για θέματα που αφορούν την υγεία.Το φετινό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας είναι «Η υγεία μου, το δικαίωμά μου». Το μήνυμα αυτό επιλέχθηκε για να υπερασπιστεί παγκοσμίως το δικαίωμα όλων, να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, καθώς επίσης και την εξάλειψη των ανισοτήτων στον τομέα της υγείας.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό με γενικές συμβουλές πρόληψης και προαγωγής της υγείας, για όλες τις ηλικίες.

Ο Συντονιστής της
ΤΟΜΥ Ναυπλίου 1η Κέντρου
Μπόμπος Γεώργιος

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα