Η λογική του χάους της Αλλαγής Πορείας

Ήξεραν ότι χάνουν τις εκλογές , αυτό είναι μια καλή δικαιολογία για το χάος που άφησαν πίσω τους . Όμως δεν είναι ο πραγματικός λόγος του χάους που άφησε η δημοτική αρχή Κάμποσου . Αν δει κανείς τα στοιχεία θα καταλάβει πως η λογική του χάους επικρατούσε για χρόνια στον Δήμο Άργους Μυκηνών .

Από το 2011 και μέχρι το 2023 δεν είχαν κάνει καμία ενέργεια προκειμένου να προσλάβουν μόνιμο προσωπικό στο Δήμο και όταν λέω προσωπικό δεν εννοώ μόνο για τα γραφεία αλλά , για την καθαριότητα , για το πρασινο , για το οικοδομικό , αλλά και γι άλλες ειδικότητες .

Προτιμούσαν να τους παίρνουν με συμβάσεις προκειμένου να τους κρατάνε ομήρους και να έχουν παραταξιακό στρατό .

Όσο αφορά τα οικονομικά του Δήμου εκεί και αν δεν λειτούργησαν με την λογική του χάους . Μοίραζαν αφειδως τα λεφτά σε άρτους και θεάματα , φορτώνοντας τις πλάτες των δημοτών που τους παραμύθιαζαν ότι ο Δήμος είναι σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση .

Τέλος πάντων δεν θα κάνω περαιτέρω ανάλυση της λογικής του χάους της δημοτικής αρχής Κάμποσου , άλλωστε θέλω να πιστεύω πως τελειώσαμε με αυτόν . Είναι κακό παρελθόν και εκεί πρέπει να μείνει , απλά πρέπει να θυμόμαστε το παρελθόν για να μην υποπίπτουνε στα ίδια λάθη .

Κλείνω με μια φράση που θα μπορούσε κάλλιστα να την έχει πει ο πρώην δήμαρχος , Χάος, πανικός και αταξία. Το έργο μου εδώ έχει τελειώσει.

Δεξί εξτρέμ

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα