Δ. Καμπουράκης: Να φύγει, να παραιτηθεί, να εκπαραθυρωθεί, να φυλακιστεί

Αυτό θα γίνεται από δω και πέρα. Θα γίνεται ένα μαχαίρωμα κάπου στη χώρα; Θα ζητούν την παραίτηση Χρυσοχοίδη. Θα θυμούνται τριάντα φορές την ημέρα τα Τέμπη; Θα ζητούν την άμεση φυλάκιση Καραμανλή. Θα γράφει κάτι για κάποιον κρατικό αξιωματούχο ένας στα social media; Θα πρέπει αυτός να προφυλακίζεται άμεσα και άνευ αποδείξεων. Θα βλέπουν έναν οδηγό λεωφορείου να μιλά στο κινητό ενώ οδηγεί; Θα πρέπει να παραιτηθεί άμεσα ο υπουργός μεταφορών.

Αν βγει μια λάθος σύνταξη από τον ΕΟΠΥΥ, θα πρέπει να καρατομηθεί κατ’ ευθείαν η υπουργός εργασίας. Θα περικόπτεται το επίδομα ανεργίας κάποιου ανέργου διότι δεν τηρεί πια τις προϋποθέσεις; Θα απαιτείται η παραίτηση και του υφυπουργού εργασίας. Έτσι, να μείνει τελείως ακέφαλο το υπουργείο. Θα πέσει κάποια μπουνιά σ’ ένα γήπεδο τρίτης εθνικής; Κατ’ ευθείαν θα ζητείται η καρατόμηση του υφυπουργού αθλητισμού. Θα πέσει περονόσπορος στις πατάτες κάποιου χωραφιού στην Πελοπόννησο, στη Νάξο ή στο Νευροκόπι; Να εκπαραθυρωθεί ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης.

Θα μπλοκάρει ίσως το ασανσέρ που ανεβάζει τους ΑΜΕΑ στην Ακρόπολη; Αφού δεν παραιτήθηκε η Μενδώνη επειδή κάποτε το τοποθέτησε, να παραιτηθεί σήμερα που δεν δούλεψε. Από αβλεψία του μάγειρα, θα σερβίρουν άνοστα και ανάλατα τα κρεατοσφαιρίδια στην αγορά Μοδιάνο της Θεσσαλονίκης; Να παραιτηθεί άνευ ετέρας προειδοποίησης ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης. Θα παρασυρθεί από τα ρεύματα κανένας ψαροντουφεκάς στα Κουφονήσια; Καρατομείται ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής.

Θαρρείτε πως υπερβάλω, ότι κάνω χιούμορ; Αμ δε. Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε ή μάλλον το βλέπετε καθημερινά πια, απλώς δεν έχετε συνειδητοποιήσει την έκταση του φαινομένου και το μέγεθος της τοξικότητας που μας κυκλώνει. Κι όποτε δεν θα γίνονται δεκτές οι απαιτήσεις που απαιτούνται από την αντιπολίτευση και από τους φανατικούς των social, κατ’ ευθείαν θα έχουμε ατιμωρησία, ασυδοσία, συγκάλυψη, παρακράτος.

Αλλά και -λέμε τώρα- κάποιος απ’ όλους αυτούς τους ιθύνοντες καρατομηθεί, αμέσως αρχίζει το επόμενο σενάριο. Ο Μητσοτάκης μετατρέπει τους υπουργούς του σε αποδιοπομπαίους τράγους, για να τη γλυτώσει ο ίδιος που ως πρωθυπουργός έχει την τελική-τελική ευθύνη. Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά έτσι θα πάμε από δω και μπρος. Όχι ως τις Ευρωεκλογές, αλλά ως το τέλος της τετραετίας και ανεξαρτήτως αποτελέσματος Ευρωεκλογών. Για να μην βαυκαλιζόμαστε τα γράφω…

ΠΗΓΗ: liberal.gr

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα