Συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (2.4.2024) το πρωί, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Αργολίδας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μεταλλική ράβδος. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (2.4.2024) το μεσημέρι, στο Κρανίδι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, 78χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε σουγιάς, με μήκος λάμας -9- εκατοστά.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (2.4.2024) το βράδυ, στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Αργολίδας, 59χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- μαχαίρια, με μήκη λάμας -11- εκατοστά, καθώς και σουγιάς, με μήκος λάμας -10- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους-Μυκηνών.
Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (2.4.2024) το μεσημέρι, στο Κρανίδι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, -3- ημεδαπές, δύο 20χρονες και 21χρονη, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν από περίπτερο αναψυκτικά, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (2.4.2024) το πρωί, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς Φύλακες του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α.) Κορίνθου, 25χρονος αλλοδαπός, γιατί ήταν αποδέκτης δέματος που περιείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -8,3- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνιών, -1- περίπτωση κλοπής σε οικία, που έγινε την 11.6.2023 σε τοπική κοινότητα του δήμου Σικυωνιών. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της κλοπής τροχοφόρου, για τα όπλα και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου Συνελήφθη, προχθές (1.4.2024) το βράδυ, στο Γύθειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα, μαζί με ακόμη έναν 17χρονο ημεδαπό και ανήλικο αλλοδαπό, αφαίρεσαν όχημα. Επιπλέον, στην κατοχή του 17χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σιδερογροθιά και διαρρηκτικά εργαλεία. Την (2.4.2024) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο δράστες. Τέλος, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν -3- άτομα, 47χρονη ημεδαπή, 47χρονη αλλοδαπή και 53χρονος ημεδαπός, γονείς των ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας τους. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.
Συνελήφθησαν (4) άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας Συνελήφθησαν, χθες (2.4.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, -4- ημεδαποί ηλικίας από 24 έως 46 ετών, αντίστοιχα,  γιατί διαπιστώθηκε να ηλεκτροδοτούν  παράνομα την οικία τους. Τέλος, σε έρευνα που έγινε σε οικία του 30χρονου, βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (2.4.2024) το πρωί, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έλαβε χώρα σήμερα (3.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στη Μεσσήνη, όταν άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισήλθαν σε περίπτερο και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα