Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 03 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Νέος ενθουσιασμός, νέοι ορίζοντες, νέες ασχολίες και καινούργια σχέδια, μέσα σε ένα χαρούμενο και αισιόδοξο κλίμα. Η ενασχόλησή σας δε με τα παιδιά σάς αναζωογονεί.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα γυναικεία πρόσωπα της οικογένειάς σας είναι αυτά που θα σας συμβουλέψουν σωστά ως προς το πώς να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις. Αλλαγές στο χώρο του σπιτιού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Να αποφύγετε τους εγωισμούς και τον εγωκεντρισμό στις επικοινωνίες σας, ειδάλλως θα έχετε προβλήματα με
τους συνομιλητές σας. Μία διαδικτυακή γνωριμία εξελίσσεται όμορφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε πιεσμένοι οικονομικά γιατί είναι αυξημένες οι οικονομικές σας υποχρεώσεις. Αποφύγετε να δημιουργήσετε νέα έξοδα και περιορίστε την αγοραστική σας μανία.

ΛΕΩΝ
Συναισθηματικοί και πολύ ευαίσθητοι σήμερα, δεν σηκώνετε κουβέντα από κανέναν. Παίρνετε πολύ προσωπικά ό,τι κι αν ακούσετε. Καλύτερα να αποφύγετε τις σοβαρές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βαριά ψυχολογία, βαρύ και το κλίμα γύρω σας, θα προτιμήσετε να αποτραβηχτείτε στον προσωπικό σας χώρο για να τα «πείτε» με τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ
Ανάμεσα σε φίλους θα περάσετε πολύ καλά. Θα διασκεδάσετε και θα περάσετε καλά. Η συμμετοχή σας, δε, σε ομαδικές δραστηριότητες θα είναι η μεγαλύτερή σας ικανοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορεί να στεναχωρηθείτε γιατί δεν αναγνωρίζονται οι κόποι σας, αλλά η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη, σε καθημερινή βάση πλέον. Επαγγελματική καταξίωση και οικονομική άνοδος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν έχετε το νου σας στη δουλειά. Το μυαλό σας τρέχει σε διακοπές, σε γλέντια, οπουδήποτε αλλού εκτός απ’ τη δουλειά και τις υποχρεώσεις σας. Επανέλθετε σύντομα, δεν θα σας βγει σε καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Περίεργες και ασυνήθιστες σκέψεις και ιδέες σας καταλαμβάνουν και σας καταβάλλουν. Ασχοληθείτε με τη δουλειά και τις υποχρεώσεις σας, γιατί έτσι κι αλλιώς η ημέρα θα περάσει και θα συνέλθετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σχέσεις και συνεργασίες επί τάπητος προκειμένου να λυθούν όλα τα θέματα που δημιουργούν προβλήματα.
Σταθεροποιούνται οι παράγοντες που συμβάλλουν στη βελτίωσή τους και γίνεται ένα καινούργιο ξεκίνημα.

ΙΧΘΥΕΣ
Θα είναι δύσκολο να εντοπίσετε το πρόβλημα υγείας που σας απασχολεί, περισσότερο γιατί έχει να κάνει με ψυχοσωματικές αιτίες. Είναι, όμως, μια αφορμή να εντείνετε την προσοχή στα θέματα της υγείας σας.

EleftherosTypos.gr

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα