Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό στην Καλαμάτα

Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τίτλο «Μια Ματιά…στον Αυτισμό» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (7 Απριλίου 2024) στο Ξενοδοχείο REX (Αριστομένους 26) στις 10:00 π.μ., από το Σύλλογο Επιστημόνων Λογοπαθολόγων – Λογοθεραπευτών Ελλάδος.

Η επιστημονική – ενημερωτική ημερίδα διοργανώνεται, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού, από την Ομάδα Ειδικού Ενδιαφέροντος για τις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος του ΣΕΛΛΕ, με την συμμετοχή εξαίρετων επιστημόνων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Αυτιστικού Φάσματος. Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων – Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) ιδρύθηκε το 2002 από τους αποφοίτους των Ανώτερων Ελληνικών Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Πρόκειται για επιστημονικό – επαγγελματικό Σύλλογο, που έχει σαν σκοπό την προώθηση της επιστήμης της λογοθεραπείας. Σήμερα αριθμεί περισσότερα από 1300 μέλη, αποτελώντας τον πολυπληθέστερο και αντιπροσωπευτικό σύλλογο λογοθεραπευτών στην Ελλάδα. Ο ΣΕΛΛΕ είναι νομίμως αναγνωρισμένο επαγγελματικό σωματείο και μέλος του International Association of Logopedics and Phoniatrics.

Καλαμάτα: Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό
                 Πρόγραμμα Ημερίδας «Μια Ματιά…στον Αυτισμό»

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα