Συλλήψεις σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (1.4.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Συνελήφθη, σήμερα (2.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στη Μεγαλόπολη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, 29χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε, στερούταν άδεια ικανότητας οδήγησης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (1.4.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για  απόπειρα κλοπής τροχοφόρου, κλοπή τροχοφόρων, κλοπή, απόπειρα κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (1.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να προσπαθεί να αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσυκλέτα ημεδαπού. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο ανήλικος λίγες ώρες νωρίτερα είχε διαπράξει ακόμη -2- περιπτώσεις κλοπών δίκυκλων μοτοσικλετών, οι οποίες βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, -1- περίπτωση κλοπής σε κατάστημα, όπου είχε αφαιρέσει χρήματα και -1- περίπτωση απόπειρας κλοπής σε κατάστημα. Στην κατοχή του ανήλικου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σιδερογροθιά και διαρρηκτικά εργαλεία. Τέλος, όπως διαπιστώθηκε ανωτέρω δράστης έχει διαφύγει από Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων, όπου κρατείτο για παρόμοια αδικήματα. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα