Σύμφωνα με πληροφορίες περισσότερα από 15 ονόματα έχουν ήδη κλειδώσει και μέσα στην εβδομάδα θα ανάψει το πράσινο φως και για κάποια νέα πρόσωπα, με τις συζητήσεις να είναι προχωρημένες.

Ανάμεσα στα 15 αυτά ονόματα βρίσκεται και το όνομα του πρώην δημάρχου Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου ο οποίος άλλωστε μετά την ήττα στις εκλογές του Οκτώβρη και παρ ότι ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του ως μειοψηφία,  έχει ξεκάθαρα δηλώσει πως η αυτοδιοίκηση είναι μια παρένθεση που έκλεισε για εκείνον και πως πλέον οι βλέψεις είναι για ανώτερα πολιτικά κλιμάκια.

Οι σχέσεις βέβαια με το κυβερνών κόμμα υπήρξαν τεταμένες, έφτασαν στο σημείο της αποπομπής και διαγραφής ωστόσο αμφότεροι φαίνεται πως έβαλαν νερό στο κρασί τους ώστε να χαράξουν εφ εξής κοινή πορεία. Ανάλογα είδαμε να συμβαίνει και στην περίπτωση του κ.Αγοραστού.

Μην ξεχνά άλλωστε κανείς πως ο Δημήτρης Καμπόσος επέστρεψε στην ΝΔ τον Ιούλιο του 2023 με απόφαση προέδρου και με την εμφατική δήλωση «επέστρεψα στο χώρο απο τον οποίον δεν έφυγα ποτέ!»

Οι επίσημες ανακοινώσεις, ως προείπαμε, θα γίνουν στις 15 Απρίλη ωστόσο στα πηγαδάκια του Άργους η είδηση ήδη διέρρευσε και συζητείται, ο πρώην δήμαρχος αν μη τι άλλο θέλει και να συγκεντρώσει αλλά και να καταγράψει δυνάμεις! Μετά την επίσημη ανακοίνωσή του από το κόμμα ο Δημήτρης Καμπόσος αναμένεται και επισήμως να παραιτηθεί από επικεφαλής της παράταξής του ορίζοντας ουσιαστικά, την διάδοχη κατάσταση!