Αναβάθμιση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Κρανίδι ζητά ο Ανδρέας Πουλάς

Αναφορά κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς με την οποία ζητά την αναβάθμιση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου σε Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:

Κύριε Υπουργέ,

Σας καταθέτω έγγραφο του Δήμάρχου Ερμιονίδας με το οποίο ζητά την αναβάθμιση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου σε Πυροσβεστική Υπηρεσία. Πρόκειται για ένα αίτημα που έχει τεθεί κατ’ επανάληψη από τον Δήμο Ερμιονίδας χωρίς όμως ανταπόκριση.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο η μέχρι τώρα λειτουργία του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου που υπάγεται διοικητικά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου καλύπτει επιχειρησιακά τα όρια του Δήμου Ερμιονίδας και συνδράμει στα νησιά Ύδρας και Σπετσών ως πλησιέστερη πυροσβεστική υπηρεσία σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Επίσης, το πυροσβεστικό κλιμάκιο Κρανιδίου καλύπτει τις ανάγκες 13.567 μόνιμων κατοίκων αριθμός που αυξάνεται κατά πολύ κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών. Καλύπτει επιχειρησιακά περίπου 450.000 στρέμματα εντός των οποίων υπάρχουν γεωργικές εκτάσεις με ελαιοκαλλιέργειες και δάση με πεύκα.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

Ο βουλευτής

Ανδρέας Πουλάς

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα