Συναγερμός σε ξενοδοχειακή μονάδα στo Kρανίδι

Στην ξενοδοχειακή μονάδα Amazoe στο Κρανίδι έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις το απόγευμα της Πέμπτης. Οι δυνάμεις εισήλθαν άμεσα στους χώρους της κουζίνας προκειμένου να εντοπίσουν εστίες και κινδύνους ενώ κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και τραυματισμό.

Την επιχείρηση συνέδραμαν το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας, ο Δήμος Ερμιονίδας και το ΕΚΑΒ Αργολίδας.

Επρόκειτο για άσκηση ετοιμότητας η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και περιελάμβανε την οργάνωση και γρήγορη αντίδραση των Πυροσβεστικού κλιμακίου, την εκπαίδευση του προσωπικού για την αντιμετώπιση καταστάσεων κινδύνου, τη διεξαγωγή προσομοιώσεων με τραυματία και εκκένωσης του χώρου.

Την άσκηση παρακολούθησε από κοντά, ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος ο οποίος σημείωσε:

«Η πυρασφάλεια είναι ένα σημαντικό θέμα που πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από όλους μας. Στην άσκηση πυρασφάλειας συμμετείχαν το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου, το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας, ο Δήμος Ερμιονίδας και το ΕΚΑΒ Αργολίδας. Είναι σημαντικό να διεξάγονται τακτικά ασκήσεις πυρασφάλειας για να διασφαλιστεί η έτοιμη αντίδραση σε περίπτωση πυρκαγιάς.Η Δημοτική Αρχή συμβάλλει πάντα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης με το τμήμα της Πολιτικής Προστασίας του

Δήμου μας να είναι σε ετοιμότητα για την ασφάλεια των δημοτών, των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος της Ερμιονίδας μας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες με την ευχή να μην ξαναζήσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίσαμε στο παρελθόν.»

Σχετικά

Advertisment
Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα