Έως τις 4 Απρίλη ο Νώντας Ρεντζής στην αίθουσα «Μ.Αλέξανδρος»

Εκτίθενται από τις 23 Μαρτίου στην αίθουσα πολιτισμού «Μ.Αλέξανδρος» στο Άργος οι εξαιρετικοί πίνακες του Νώντα Ρεντζή, του ζωγράφου που όπως έχει χαρακτηριστικά αναφερθεί αποτελούν “Εξομολόγηση εκ βαθέων”.

 Η έκθεση είναι θεματική, αφιερωμένη στην επανάσταση του 1821 και εγκαινιάστηκε με την παρουσία αρχών και πολιτών στις 23 Μαρτίου εντυπωσιάζοντας η αλήθεια είναι τους παρευρισκόμενους. 

«Η έκθεση ζωγραφικής του Νώντα Ρετζή με έργα του εμπνευσμένα από τον αγώνα του ‘21 αποτελεί την κεντρική εκδήλωση του Δήμου μας – εκτός βέβαια από την παρέλαση – με την οποία επιλέξαμε να τιμήσουμε τον φετινό εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Στα εγκαίνια, παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, γεγονός που δείχνει ότι οι συμπολίτες μας δεν σταμάτησαν να αποζητούν την ποιότητα.
 Επιλέγω να κάνω ειδική μνεία στην παρουσίαση του θέματος από τον συντοπίτη μας, Γιώργο Γιαννούση, Πρόεδρο της Αργολικής Αρχειακής Βιβλιοθήκης που μας παρουσίασε ιστορικά ευρήματα και πηγές από τον τύπο της εποχής» ανέφερε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος σε ανάρτησή του.
Η έκθεση συνεχίζεται έως την 4η Απριλίου, καθημερινά από τις 10:00 – 14:00 & 18:00 – 20:30.

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα