14 °C Argos, GR
28 Φεβρουαρίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Οι γυναίκες συγγενείς σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν στον οικογενειακό σας χώρο. Επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό η επικοινωνία με τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Να αποφύγετε τα έξοδα σήμερα. Απαγορεύονται οι επενδύσεις παντός είδους. Λειτουργείτε παρορμητικά και ως εκ τούτου δεν έχετε καλή και αντικειμενική σχέση με το χρήμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Λειτουργείτε με βάση το συναίσθημα και τη διάθεση της στιγμής. Αν νιώθετε την ανάγκη να τραβήξετε κόσμο κοντά σας, θα κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να το έχετε, ακόμα και μεγαλοποιώντας τα προβλήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια τάση να απομονωθείτε στον προσωπικό σας χώρο και μια εσωτερική κόπωση σας απαγορεύουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Προσοχή σ’ αυτή τη φάση, γιατί αν λειτουργήσετε εν θερμώ, θα κάνετε σοβαρά λάθη.

ΛΕΩΝ: Εκμυστηρεύσεις σε φίλους αλλά και καινούργιες γνωριμίες, κυρίως με γυναίκες, θα σας δώσουν, εκτός από καλή παρέα, και λύσεις για πολλά από τα προβλήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο έντονος συναισθηματισμός σας διαχέεται και στην επαγγελματική σας δράση, η οποία ενδέχεται να αποκτήσει μια πιο ευαίσθητη και καλλιτεχνική χροιά.

ΖΥΓΟΣ: Η ρουτίνα γίνεται φορτική και το μυαλό σας ταξιδεύει μακριά. Απέχετε ηθελημένα από τα καθήκοντά σας, αλλά δεν θα πρέπει να δώσετε σημασία σ’ αυτή την τάση. Ευτυχώς θα είναι παροδική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διέλευση αυτή σας ξυπνά περίεργα, ασυνήθιστα, ίσως και μακάβρια συναισθήματα και σκέψεις. Αν όμως ασχοληθείτε με τη δουλειά σας, τις υποχρεώσεις σας και τη ρουτίνα σας, δεν θα προβληματιστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες δίχως τη σύμφωνη γνώμη του συντρόφου σας ή των συνεργατών σας. Οι ανασφάλειές σας και όλο το συναισθηματικό βάρος των εκάστοτε σχέσεών σας στην επιφάνεια προς ανάλυση και λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μικροενοχλήσεις υγείας και κρυολογήματα αυτή την περίοδο κάνουν εμφανή και αναγκαία την εντονότερη φροντίδα του οργανισμού σας. Θα δυσκολευτείτε να χειριστείτε με ψυχραιμία καταστάσεις άγχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τρέφονται το συναίσθημα και το πάθος. Ενισχύεται η τάση σας να ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τα κατοικίδιά σας. Αν πάλι δεν έχετε ούτε το ένα ούτε το άλλο, καιρός να αποκτήσετε, δεν νομίζετε;

ΙΧΘΥΕΣ: Η οικογένειά σας θα λειτουργήσει ως καταλύτης για τη λύση των προβλημάτων σας. Απευθυνθείτε κυρίως στις γυναίκες συγγενείς σας, τόσο για συμβουλές όσο και για συντροφιά.

 

ΠΗΓΗ

 

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Αυτός που σας αγαπάει θα ζωηρέψει τις επικοινωνίες στο μεταξύ σας. Είναι το σωστό χρονικό σημείο για να βρείτε τα κοινά σας βήματα με μόνιμο χαρακτήρα. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Τα οικονομικά, και γενικότερα τα θέματα της εργασίας σας, είναι σε καλή – ανοδική πορεία. Τώρα θα χρειαστεί και εσείς να […]

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr Κριός Προσέξτε την ένταση. Μια δική σας παρορμητική ή απερίσκεπτη ενέργεια μπορεί να προκαλέσει ρήξη σε μια συμφωνία ή συνεργασία σας.  Ταύρος  Οικονομικές υποθέσεις και έξοδα προκαλούν γκρίνια. Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να βρείτε ανταπόκριση από το σύντροφο ή κάποιον συνεργάτη σας στη δουλειά.  Δίδυμοι Περάστε […]