13 °C Argos, GR
22 Φεβρουαρίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Με μεγάλο ενθουσιασμό θα υποδεχθείτε έναν καινούργιο έρωτα στη ζωή και την καθημερινότητά σας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε αν είστε σε σχέση, γιατί το ρίσκο είναι αρκετά μεγάλο.

ΤΑΥΡΟΣ: Οικογενειακά θέματα, διευθετήσεις στα περιουσιακά σας ζητήματα και η συμμετοχή των συγγενών σας θα σας φέρουν πολλές φορές εκτός εαυτού. Δείξτε ψυχραιμία και μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το Διαδίκτυο, τα τηλέφωνα και κάθε επικοινωνιακό μέσο θα πάρουν φωτιά, τώρα που είστε περιορισμένοι και θέλετε διακαώς να επικοινωνήσετε με όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα οικονομικά παίρνουν την ανιούσα και αυτό σας δίνει χαρά. Δεν θα καταφέρετε, όμως, να αποφύγετε κάποια, οικογενειακά κυρίως, έξοδα. Μην κατσουφιάζετε.

ΛΕΩΝ: Ο εγωκεντρισμός σας σήμερα μπορεί να υπερβεί τα εσκαμμένα, γι’ αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι λέτε και πού το λέτε. Μη γίνεστε προσβλητικοί με τους δικούς σας, κυρίως, ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενα σκαμπανέβασμα στην ψυχολογία σας μπορεί να κάνει τους δικούς σας ανθρώπους να αντιδράσουν. Μην αντιδράσετε κι εσείς απέναντί τους, γιατί τότε θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα.

ΖΥΓΟΣ: Θέλετε να βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους, σε παρέες και να περάσετε καλά. Γιατί δεν επιλέγετε το χώρο του σπιτιού; Το γλέντι, όταν είναι με αγαπημένους ανθρώπους, γίνεται παντού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επαγγελματική καταξίωση και αναγνώριση των προσόντων σας σας δίνουν ικανοποίηση. Σύντομα, έρχονται η άνοδος και η προαγωγή. Προς το παρόν, μπορείτε να δρέψετε τους οικονομικούς καρπούς των κόπων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζητήματα σπουδών θα σας κρατήσουν απασχολημένους στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Μπορεί να αποφασίσατε να επιμορφωθείτε ή ακόμα και να μάθετε ένα νέο αντικείμενο εργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σκέψεις σας σήμερα είναι περίεργες. Μπορεί να δείτε και παράξενα όνειρα ή να κάνετε μακάβριες σκέψεις. Ομως, αυτό δεν θα κρατήσει πολύ, γι’ αυτό ασχοληθείτε με κάτι άλλο για να ξεχαστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνεργασίες, σχέσεις, φιλίες, δεσμοί σήμερα θα τελειώσουν οριστικά, αν δεν πληρούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Είστε αποφασισμένοι να δώσετε ένα τέλος σε ό,τι σας εγκλωβίζει.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί να ξεκινήσετε μια δίαιτα ή να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής. Ο οργανισμός σας, όπως διαπιστώνετε, έχει ανάγκη από περισσότερη φροντίδα.

 

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ Η ψυχολογία σας θα κυμαίνεται από την απόλυτη αδιαλλαξία στην απόλυτη ευελιξία, πράγμα που σημαίνει ότι οι υποθέσεις σας δεν θα είναι εύκολη δουλειά. ΤΑΥΡΟΣ Ο,τι και να συμβεί, να ξέρετε ότι ο Δίας είναι ο προστάτης σας απέναντι στις κακοτοπιές, για αυτό δώστε σημασία στα φλέγοντα ζητήματα, όπως τα οικονομικά σας. ΔΙΔΥΜΟΙ Φροντίστε […]

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 17 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Πολλές και καλές οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν το επόμενο διάστημα για να μπορέσετε να ξεφύγετε από φαύλους κύκλους που δεν σας πάνε εκεί που θέλετε. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Θα πρέπει να εντάξετε μέσα στο καθημερινό σας λεξιλόγιο και τη λέξη «όχι». Πολλά αυτά που σας ζητούν και μάλλον […]