13 °C Argos, GR
2 Μαρτίου 2024

Βολές Γιάννη Σιάτου κατά Αθηνάς Κόρκα: ‘Έχετε εγκαταλείψει πλήρως την Ορεινή Κορινθία”

“Κάθε Φθινόπωρο και κυρίως τα τελευταία χρόνια, πλήθος κόσμου επισκέπτεται την Ορεινή Κορινθία, ένα τόπο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. Στην πλειονότητα τους οι επισκέπτες μένουν ενθουσιασμένοι από την ομορφιά των τοπίων, τα αξιοθέατα της περιοχής καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες των  επαγγελματιών της περιοχής.

Παρ’ολα αυτά, όλοι ανεξαιρέτως , εκφράζουν την αγανάκτηση τους για το πολύ άσχημο οδικό δίκτυο και την παντελή απουσία πινακίδων σήμανσης.

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, οι  πολίτες διαμαρτυρήθηκαν προς την πρώην Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα για την κακή κατάσταση του οδικού δικτύου.

Σε συγκεκριμένη έγκλιση των πολιτών ότι υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες  για ανάκληση του προγράμματος των εργασιών διαμόρφωσης & ασφαλτόστρωσης  του χωματόδρομου Λίμνη Δόξα- Φενεός (Συβίστα) , απάντησε πως αυτά είναι σενάρια που διακινεί ο Γιάννης Σιάτος επειδή είναι υποψήφιος με άλλο  εκλογικό συνδυασμό. Δεσμεύτηκε δε, ότι ο συγκεκριμένος δρόμος θα υλοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2023.

Σήμερα, αρχές Νοεμβρίου του 2023 ο δρόμος Φενεός προς την λίμνη Δόξα,  παραμένει στα ίδια χάλια,  ενώ δεν υπάρχει καμία ένδειξη περί υλοποίησης κάποιου έργου. Παραμένει δε , άγνωστο αν το έργο έχει ανακληθεί η όχι.

Μετά από  τέσσερα χρόνια που θα ξανάρθει στην Ορεινή Κορινθία η κυρία Κόρκα (αν έρθει), θα ακούσουμε πάλι τα ίδια.

Οι αυτοδιοικητικές αρχές με τα πρόσωπα που τις εκπροσωπούν, οφείλουν  ελάχιστη σοβαρότητα και σεβασμό απέναντι στους ξεχασμένους πολίτες της Ορεινής Κορινθίας.

Από υποσχέσεις, ανέξοδες δηλώσεις και χειραψίες ψηφοθηρίας χορτάσαμε! Θέλουμε έργα  και  συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα .

Κατόπιν των ανωτέρω και έχοντας καταθέσει προεκλογικά πλήρες πρόγραμμα με όλους τους μικρούς και μεγάλους οδικούς άξονες που πρέπει να κατασκευαστούν και να συντηρηθούν απευθύνω το εξής ερώτημα:

Ποτέ θα φτιαχτούν οι δρόμοι στην Ορεινή Κορινθία, κα Κόρκα; Ποτέ θα σταματήσει η ταλαιπωρία των κατοίκων και των επισκεπτών της Ορεινής Κορινθίας; Ποτέ επιτέλους θα τηρήσετε τον λόγο σας ;

Γιάννης Σιάτος

νεοεκλεγμένος Περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου
με τον συνδυασμό “Πρώτα η Πελοπόννησος “
του ιατρού Μανώλη Μάκαρη

 

Περισσότερα Άρθρα

Ανοίγουν 372 τάφους λόγω της πανδημίας του κοροναϊού στο Γ’ Νεκροταφείο – Η μακάβρια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων

Είναι μακάβριο σίγουρα αλλά αποτυπώνει ξεκάθαρα και κυνικά, «ωμά» την κατάσταση, όπως διαμορφώνεται ή μπορεί να διαμορφωθεί με την πανδημία του κοροναϊού και στη χώρα μας, ο Δήμος Αθηναίων θέτει προς έγκριση και ψήφιση την διάνοιξη 372 τάφων τριετούς χρήσης στο πλαίσιο της «αντιμετώπισης δυσμενών συνεπειών λόγω πανδημίας κορονοϊού». Ειδικότερα, το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων θα […]

Πέθανε διάσημος Έλληνας ερευνητής από κορονοϊό σε ηλικία 57 ετών- Δεν είχε υποκείμενο νόσημα

Σε νοσοκομείο των Βρυξελλών άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 57 ετών, νικημένος από τον κορονοϊό, ο διακεκριμένος επιστήμονας και ερευνητής Θεόδωρος Παπάζογλου, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο εκλιπών είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό και μολονότι δεν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και απαιτήθηκε […]