10 °C Argos, GR
10 Δεκεμβρίου 2023

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 02 Οκτωβρίου

Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια 

ΚΡΙΟΣ: Οι ελεύθεροι θα κάνετε γνωριμίες, που όμως θα πρέπει να είστε σε θέση να αξιολογήσετε σωστά. Ο μεγάλος έρωτας που θα σας ενθουσιάσει δεν έχει έρθει ακόμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως δεν υπάρχει πλέον ο χρόνος να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τις «χαμένες» σχέσεις, γι’ αυτό καλό είναι να αρχίσετε να σκέφτεστε πώς θα προσαρμοστείτε στις αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων έχει μεγαλύτερη σημασία για σας από ό,τι τα αισθηματικά σας. Παρ’ όλα αυτά, επειδή είστε από τα πλέον επικοινωνιακά ζώδια, δεν αποκλείεται να κάνετε διαδικτυακές γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εχει έρθει ο καιρός να εκπληρωθούν και οι αισθηματικοί σας στόχοι. Αν είστε από αυτούς που θέλετε να κάνετε ένα επόμενο σοβαρό βήμα στον τομέα των σχέσεων, θα ευνοηθείτε.

ΛΕΩΝ: Μπορεί στα επαγγελματικά και οικονομικά να μην είστε πολύ καλά όσοι γεννηθήκατε στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο, όμως στα αισθηματικά ποτέ δεν ήσασταν καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προκειμένου να προχωρήσουν κάποια σχέδιά σας, μπορεί να χρειαστεί να ματαιώσετε κάποια άλλα, πολύ σημαντικά για σας. Αυτό θα σας απογοητεύσει λίγο περισσότερο από ό,τι συνήθως.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε να φλερτάρετε με ασφάλεια από το Διαδίκτυο, αλλά και επικοινωνιακά. Οι σχέσεις ανακάμπτουν, αρκεί να υπάρχει ειλικρίνεια και κατανόηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες σχέσεις μπορεί να διαλυθούν οριστικά, ιδιαίτερα αν έχουν περάσει από μια μακρά περίοδο απομάκρυνσης. Αν είστε από αυτούς που δεν προσαρμόζεστε εύκολα στις αλλαγές, ετοιμαστείτε για μεγάλη πίεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, κυρίως στις τελευταίες μέρες του ζωδίου, αυτό που θα απολαύσουν είναι άνευ προηγουμένου, είτε με το ταίρι τους είτε με μια καινούργια γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα κληθείτε να αποφασίσετε αν θα ρισκάρετε με κάτι νέο και «άγνωστο» ή αν θα συνεχίσετε με το «γνωστό», ξεκαθαρίζοντας το τοπίο. Οι σχέσεις περνούν από ένα μεταβατικό στάδιο και παίρνονται αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι πλανήτες ευνοούν αυτούς που θέλουν να ξεκινήσουν κάτι νέο και έχουν αποφασίσει να αποποιηθούν το παρελθόν. Οσοι μένετε στα παλιά, δυστυχώς σας περιμένουν απογοητεύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι σχέσεις ευνοούνται για να αναζωογονηθούν, ενώ οι γάμοι, παρά τις προστριβές, εξακολουθούν να διακατέχονται από αγάπη. Εύνοια σε όσους έχουν αποφασίσει να αυξήσουν τα μέλη της οικογένειάς τους.

 

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου

Κριός    Φροντίστε την οικογένεια και το σπίτι σας. Δώστε σημασία σε βαθιά συναισθήματα που κρύβετε, αντιμετωπίστε φόβους και ανασφάλειες. Κρατήστε τις ισορροπίες σε οικονομικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ταύρος      Ευτυχώς για το δικό σας ζώδιο, η επιρροή της πανσελήνου μπορεί να λειτουργήσει με προσπάθεια αλλά θετικά και δημιουργικά. Ο τομέας της επικοινωνίας είναι αυτός που χρειάζεται […]

Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον Ιανουάριο 2023

Πώς θα βρεις τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου; Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός. Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12) Προσθέτουμε την μέρα και το μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14 […]