fbpx
20 °C Argos, GR
30 Σεπτεμβρίου 2023

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια 

ΚΡΙΟΣ: Να αποφύγετε σήμερα να ξοδέψετε χρήματα για λόγους που δεν πληρούν τους όρους της σοβαρότητας. Περιορίστε τα έξοδά σας στα απολύτως απαραίτητα, μιας και η σχέση σας με το χρήμα είναι βασισμένη στις παρορμήσεις σας. Ξέρετε ότι, όταν λειτουργείτε έτσι, δεν δικαιώνεστε ποτέ.

ΤΑΥΡΟΣ: Το συναίσθημα και η διάθεση της στιγμής δεν είναι καλοί σύμβουλοι ως προς την καλή λειτουργία σας, αλλά και την επαφή σας με τους άλλους σήμερα. Μπορεί να αποζητάτε την προσοχή και διογκώνετε τα προβλήματά σας, ωστόσο οι υπερβολές δεν θα βοηθήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σωματικά και ψυχολογικά κουρασμένους σας βρίσκει η ημέρα. Άτονους και μελαγχολικούς, χωρίς ιδιαίτερη διάθεση για οτιδήποτε. Το μόνο που θέλετε είναι να είστε μόνοι, για να μπορείτε να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες και τίποτα άλλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έντονες οι φιλικές επαφές και οι διασκεδάσεις. Απεχθάνεστε τη μοναξιά και επιδιώκετε να βρεθείτε ανάμεσα σε παρέες, να χαρείτε και να ανταλλάξετε ιδέες, γνώμες και απόψεις. Ανάμεσα σ’ αυτές τις φιλικές συναναστροφές, θα κάνετε και μία νέα γνωριμία, που δεν θα μείνει σε φιλικά επίπεδα.

ΛΕΩΝ; Η επαγγελματική ζωή στο προσκήνιο, καθώς έχετε κουραστεί από την επιτηδευμένη συμπεριφορά που αναγκάζεστε να δείχνετε, σήμερα αρνείστε κάθε παίξιμο ενός ρόλου προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτό σας απελευθερώνει και σας αποδεσμεύει από ό,τι σας αγχώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ρουτίνα γίνεται φορτική και το μυαλό σας ταξιδεύει μακριά. Μια αίσθηση ότι θέλετε να απελευθερωθείτε από ό,τι σας δεσμεύει και σας εγκλωβίζει σε μια κατάσταση που δεν θέλετε, αλλά ανέχεστε λόγω ανάγκης. Ονειρευτείτε, εκφραστείτε δημιουργικά, αλλά μη «χάνεστε».

ΖΥΓΟΣ: Η διαχείριση των κοινών, με τον σύντροφό σας, εσόδων θα είναι το θέμα της ημέρας και ίσως υπάρξουν και διαπληκτισμοί πάνω σ’ αυτό το ζήτημα. Η μεγάλη σας διαίσθηση και ο έντονος μαγνητισμός σας θα φέρουν στο δρόμο σας πολλούς διεκδικητές του έρωτά σας. Σκεφτείτε πριν ενδώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενα ασυνήθιστο ενδιαφέρον για την πολιτική και τα κοινά θα δείξετε σήμερα, αλλά και για νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα. Εχετε καλό ένστικτο ως προς την αναζήτηση και ανεύρεση του κέρδους, όπου κι αν αυτό κρύβεται. Μια ένταση με τον σύντροφο δεν θα αποφευχθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα καταφέρνετε περίφημα σε ό,τι κι αν σας ανατεθεί. Όμως, κάτω από την καθοδήγηση κάποιου εμπειρότερου ατόμου, θα τα πάτε εξαιρετικά. Δουλεύετε πολύ αυτό το διάστημα και χρειάζεστε ξεκούραση. Θα βγείτε πιο κερδισμένοι από τις συνήθεις ασχολίες, παρά από τα μεγάλα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια ξεχωριστή ψυχική εμπειρία πρόκειται να σας απελευθερώσει από την παγίδα των πέντε αισθήσεων και να σας αποκαλύψει ένα κομμάτι από το πραγματικό νόημα της ζωής. Ρομαντικοί και θερμοί στα ζητήματα καρδιάς, αποκαθίσταται η αισθηματική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η οικογενειακή ζωή, η μητέρα, τα παιδιά και οι λοιποί κοντινοί συγγενείς αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σας σήμερα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κληρονομήσετε από κάποιον συγγενή ή να βοηθηθείτε οικονομικά εκεί που δεν το περιμένετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Όσοι ασχολείστε με τη συγγραφή, τη δημοσιογραφία, τις δημόσιες σχέσεις και τα μέσα μεταφοράς έχετε μεγάλη εύνοια. Οι επικοινωνίες σας σήμερα θα είναι πολλές και ποιοτικές, αλλά και η αντίληψή σας εξίσου γρήγορη και αποτελεσματική.

Περισσότερα Άρθρα

Η Γη της Ελιάς: Όλες οι εξελίξεις στο επεισόδιο της Πέμπτης

Οι τακτικές εκφοβισμού δεν πιάνουν στον Λυκούργο, ο οποίος είναι αποφασισμένος να εξαρθρώσει το κύκλωμα των μπράβων που πήγαν να πουλήσουν προστασία στον Χρήστο. Η Αθηνά κλείνει τη συμφωνία με τον Μιχάλη για την πώληση του ελαιώνα του στον Ισίδωρο και τον Μάνο. Ο Δημοσθένης προσπαθεί να «ψαρέψει» τη Δήμητρα, αλλά εκείνη του λέει ότι […]

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Ο,τι λάθος έχετε κάνει στο παρελθόν σας, φροντίστε αυτό το διάστημα να μην το επαναλάβετε. Θα έρθουν στο μονοπάτι σας άτομα και καταστάσεις που πρέπει να φιλτράρετε. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Ξεχάστε όλα τα παλιά και μαζί τις τωρινές εκκρεμότητες, που μόνο σας καθυστερούν. Το δεύτερο 15ήμερο του μήνα θα φέρει […]