17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εορτασμός Εικόνας Σωματείου Επισκευαστών Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων Άργους

Το Σωματείο Επισκευαστών Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων Άργους τίμησε και φέτος με μεγαλοπρέπεια και μεγάλη προσέλευση κόσμου, τον εορτασμό της εικόνας του Αγίου Πνεύματος, Προστάτη του Σωματείου τη Δευτέρα 05/06/2023 στην Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στο κεφαλάρι Αχλαδοκάμπου.

Το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία παρουσία μελών και φίλων του Σωματείου και στη συνέχεια ακολούθησε το καθιερωμένο γλέντι.

Εκ μέρους του Δ.Σ. ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος ευχαρίστησαν θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου για την παρουσία τους καθώς και όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Παίρνοντας το λόγο ο Πρόεδρος Θοδωρής Γαβρίλος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου Χρόνια Πολλά, να έχουν τη φώτιση του Αγίου Πνεύματος, υγεία και ευημερία, δηλώνοντας ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συσπείρωση στην ετήσια γενική συνέλευση καθώς και το καλό κλίμα, τη συνοχή και τη συναδελφική αλληλεγγύη που επικρατεί αυτή τη στιγμή ανάμεσα στα μέλη του Σωματείου κάνοντάς το παράδειγμα προς μίμηση!

Με εκτίμηση εκ του Δ.Σ.

κ 

Σωματείο Επισκευαστών Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων Άργους

Περισσότερα Άρθρα

Νανά Παλαιτσάκη: Το νέο της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

H Νανά Παλαιτσάκη, η οποία το Σάββατο οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ύστερα από καρδιακό επεισόδιο, είναι καλύτερα στην υγεία της, ωστόσο παραμένει στο νοσοκομείο, συνεχίζοντας τη θεραπεία της. Το βράδυ της Δευτέρας, η γνωστή δημοσιογράφος έγραψε για την κατάσταση της υγείας της: «Αγαπημένοι μου φίλοι επανέρχομαι με ανάρτηση για τους εξής λόγους 1) Νιώθω απέραντη […]

Νέος ιστότοπος στην Αργολίδα των «Φίλων των Γενικών Αρχείων του Κράτους νομού Αργολίδας»

Το Σωματείο «Φίλοι των Γενικών Αρχείων του Κράτους (ΓΑΚ) Αργολίδας» γνωστοποιεί τη δημιουργία ιστοσελίδας με ηλεκτρονική διεύθυνση https://filoigakarg.gr/ Στην ιστοσελίδα θα αναρτώνται κείμενα και εικόνες σχετικά με την ιστορία του νομού Αργολίδας, κείμενα με αρχειονομικό περιεχόμενο, καθώς και πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τη διάσωση του αρχειακού πλούτου του νομού Αργολίδας. Ελπίζουμε ότι ο πλούτος […]