19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Επαναδημοπρατείται η λιμνοθάλασσα Θερμησίας, σύντομα και η διακήρυξη για το Βιβάρι

Σε τηλεδιάσκεψη μετείχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, εχθές Πέμπτη 1η Ιουνίου, με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της εν λόγω Περιφερειακής Ενότητας.

Αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης αποτέλεσε η επαναδημοπράτηση -μετά από δύο άγονες που προηγήθηκαν- της εκμίσθωσης της εκμετάλλευσης του δημόσιου ιχθυοτροφείου στη λιμνοθάλασσα Θερμησίας, στον Δήμο Ερμιονίδας:

“Μετά από δύο άγονους διαγωνισμούς για την Θερμησία, γίνεται επαναδημοπράτηση τις επόμενες ημέρες, με μια μικρή τροποποίηση της σχετικής διακήρυξης” δήλωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, εκφράζοντας την ελπίδα να υπάρξει αυτή φορά πλειοδότης. Οπως γνωστοποίησε παράλληλα ο περιφερειάρχης άμεσα θα εκδοθεί και μία ακόμα διακήρυξη που θα αφορά στο Βιβάρι.

Ο περιφερειάρχης τόνισε ότι δυνατότητα υποβολής προσφορών στους εν λόγω διαγωνισμούς έχουν μόνο συνεταιρισμοί αλιέων και μεμονωμένοι αλιείς -“απολύτως κανένας άλλος δεν μπορεί να καταθέσει προσφορά, ούτε ΝΠΔΔ όπως οι δήμοι” επισήμανε ο Π. Νίκας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου – 8 συλλήψεις και κατάσχεση ναρκωτικών

Μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, αφού σε επιχείρηση που έλαβε χώρα σε Ναύπλιο, Αθήνα και Σαντορίνη συνελήφθησαν 8 άτομα ενώ κατασχέθηκαν 8 κιλά χασίς και ένα κιλό κοκαΐνης.

Στον ανακριτή οι δράστες της πρόσφατης ληστείας στο Ναύπλιο

Στον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου οδηγήθηκαν σήμερα Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου δύο εκ των συλληφθέντων για την  πρόσφατη ληστεία σε οικία στο Ναύπλιο. Πρόκειται για την 51χρονη και τον 32χρονο, ενώ ένας ακόμη δράστης νοσηλεύεται καθώς εμφάνισε σοβαρό πρόβλημα υγείας.