18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ – Νέος Υποψήφιος, ο Παναγιώτης Κορομίχης

Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”  μεγαλώνει και ισχυροποιείται!
ΜΑΖΙ  ΜΑΣ  και ο Παναγιώτης  (Άκης)  Κορομίχης  του Δημητρίου.
Ο Άκης είναι Ιδιωτικός Υπάλληλος. Γέννημα θρέμμα των Μύλων του Δήμου Άργους Μυκηνών, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.
Είναι Πρόεδρος της τ.κ. Μύλων τα τελευταία 13 έτη. Το 2019 είχε εκλεγεί πρώτος στην τ.κ. Μύλων συμμετέχοντας σε ανεξάρτητη τοπική παράταξη.
Επέλεξε την “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”, συντασσόμενος με τη δυναμική που έχει διαμορφωθεί στο χωριό του, που έχει πια βαρεθεί τις υποσχέσεις και θέλει να δει έμπρακτα το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τον τόπο, τους ανθρώπους και την ανάπτυξη.

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Από όλα αυτά που σας λένε, εσείς κρατήστε τα λιγότερα. Δώστε χρόνο στις καταστάσεις να εξελιχθούν και σίγουρα μέσα από τη διαδρομή θα καταλάβετε ποιοι σας μιλούν με την αλήθεια τους. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Πρακτικά θα πρέπει να σταματήσετε να ασχολείστε με τα παλιά και τους ανθρώπους που δεν έχουν […]

Η παράσταση «Με το ίδιο βήμα θα γυρίσω» έριξε αυλαία εν μέσω αποθέωσης

Η Χοροδραματική παράσταση «Με το ίδιο βήμα θα γυρίσω» αφιερωμένη και εμπνευσμένη από τους χορούς και τη λαογραφία της Καππαδοκίας, ολοκλήρωσε την παρουσίασή της  στο «Ίδρυμα» Μιχάλης Κακογιάννης με τη θερμή ανταπόκριση που επιφύλασσε το κοινό στο κατάμεστο θέατρο. Αυτή την αλλιώτικη συνάντηση και το γεγονός ότι την  υποδέχθηκε  με πολλή αγάπη το κοινό της Αργολίδας την […]