19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νεμέας: Περί έργων με ονοματεπώνυμο

Επειδή κάποια στιγμή οι αλήθειες πρέπει ν΄ ακούγονται σε αυτόν τον τόπο η μόνη αλήθεια είναι πως το έργο με τίτλο “ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΝΕΜΕΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ” εγκρίθηκε και χρηματοδοτήθηκε μέσω της με αρ. 41781/8-8-2018 (ΑΔΑ : 61ΥΗ465ΧΘ7-ΞΙΥ) αποφάσεωςστο πλαίσιο της πρόσκλησης ΙΙ στον Άξονα Προτεραιότητας «Βελτίωση των βασικών περιβαλλοντικών υποδομών καιιδίως αυτών της επεξεργασίας των λυμάτων» του Προγράμματος «ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ Ι».

Το συγκεκριμένο έργο – καθώς και πολλά άλλα στον δήμο μας και στην περιφέρεια –έχει ονοματεπώνυμο και αυτό είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ της περιόδου 2015-2019.

Πριν από την πραγματική έγκριση της χρηματοδότησης του έργου, πάλι οι ίδιοι “πρωταγωνιστές”, δηλαδή οι πολιτευτές της ΝΔ, ήταν αυτοί που προεκλογικά (το 2015) εξήγγειλαν με καθαρά επικοινωνιακή λογική την ένταξη του συγκεκριμένου έργου, ενώ η χρηματοδότηση ήταν μηδενική.

Από το 2019 έως σήμερα στην διακυβέρνηση των αρίστων η μόνη αλήθεια είναι πως ώριμα έργα, ήδη ενταγμένα και χρηματοδοτημένα ή και σε διαδικασία αποπεράτωσης, λιμνάζουν, αναστέλλονται και καθυστερούν!!! Είναι πλέον πάγια τακτική της ΝΔ και των στελεχών της να οικειοποιούνται ήδη χρηματοδοτημένα έργα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μεταφέροντας τα απλά σε άλλα προγράμματα (όπως από το “Φιλόδημος”) και μετονομάζοντάς τα (“Αντώνης Τρίτσης”), με σκοπό την προεκλογική ψηφοθηρία και την προσωπική τους προβολή.

Καλούμε τους πολίτες του Δήμου μας, να μην επιβραβεύουν τέτοιες τακτικές των πολιτευτών της ΝΔ, αντίθετα, καλό θα ήταν να αναζητήσουν τους λόγους καθυστέρησης και γραφειοκρατικής κωλυσιεργίας των έργων αυτών.

Στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δεν αισθανόμαστε ότι αυτό το έργο μάς ανήκει.Αυτό το έργο ανήκει στους πολίτες της Νεμέας.

Γιατί δεν ήμασταν ούτε θα είμαστενομείς, ιδιοκτήτες και διανομείς αυτού του κράτους.

Το κράτος ανήκει στο λαό και αυτόν πρέπει να εξυπηρετεί.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νεμέας

 

Περισσότερα Άρθρα

ΚΕΑ: Πότε πληρώνονται 300.000 δικαιούχοι για τον Ιανουάριο 2019

Στις 28 Ιανουαρίου εκτός απροόπτου θα πιστωθεί το ΚΕΑ. Ειδικότερα θα γίνει η πληρωμή των δικαιούχων των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018. Η πληρωμή του θα γίνει όπως κάθε μήνα, με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με […]

Στη Θήβα από την Νέα Κίο η Ιερή Εικόνα της Παναγίας της Πορταΐτισσας

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Θηβών, έγινε χθες η υποδοχή της εικόνας της Παναγίας της Πορταΐτισσας, η οποία φυλάσσεται στον Ιερό Ναό Θεομάνας – Οδηγήτριας Νέας Κίου Αργολίδας. Η υποδοχή της εικόνας έγινε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιο και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ρωγών Φιλόθεο. Στη συνέχεια τελέσθηκε Αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου […]