22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας: Παρουσίαση του βιβλίου «Ψιλά Γράμματα» της Ιωάννας Καρυστιάνη (εκδ. Καστανιώτη)

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, το Fougaro Artcenter και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας διοργανώνουν την παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της καταξιωμένης συγγραφέως Ιωάννας Καρυστιάνη «Ψιλά Γράμματα».

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 και ώρα 19:00 στη Βιβλιοθήκη του Φουγάρου (Ασκληπιού 98, Ναύπλιο).

Θα απευθύνει χαιρετισμό ο υπεύθυνος της Βιβλιοθήκης του Φουγάρου Γιάννης Τσιόδρας.

Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει ο φιλόλογος Τάσος Χατζηαναστασίου.

Αποσπάσματα θα διαβάσει η θεατρολόγος – ηθοποιός Αιμιλία Βάλβη.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο φιλόλογος – ιστορικός Νικόλαος Μπουμπάρης.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό, και η συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα.

Είμαστε βέβαιοι πως θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα των διοργανωτών.

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα της συγγραφέως

Η Ιωάννα Καρυστιάνη γεννήθηκε στα Χανιά το 1952 από Μικρασιάτες γονείς. Σπούδασε νομικά. Δούλεψε ως σκιτσογράφος. Στις Εκδόσεις Καστανιώτη κυκλοφορούν οκτώ μυθιστορήματα και δύο συλλογές με διηγήματά της. Έχει συνεργαστεί στο σενάριο της ταινίας «Ψυχή βαθιά» του Παντελή Βούλγαρη (Εκδόσεις Καστανιώτη, 2009) και έχει γράψει τα σενάρια των ταινιών «Nύφες» (Eκδόσεις Kαστανιώτη, 2004), «Μικρά Αγγλία» και «Το τελευταίο σημείωμα» του ίδιου σκηνοθέτη.

Περισσότερα Άρθρα

Συνάντηση του Γιάννη Ανδριανού με τους επαγγελματίες εστίασης στο Ναύπλιο

Συνάντηση με τους επαγγελματίες εστίασης στο Ναύπλιο είχε νωρίτερα ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός εν όψει της επανεκκίνησης του κλάδου από την Δευτέρα 25 Μαΐου. Και οι δυο πλευρές εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την πορεία του κλάδου, παρά τα προβλήματα που δημιουργούν τα μέτρα που θα κλιθούν να εφαρμόσουν, ενώ ο κύριος Ανδριανός αναφέρθηκε […]

Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμό στο Περιστέρι – Τράκαρε και ο διασώστης του ΕΚΑΒ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Γούναρη και Κολοκοτρώνη, στο Περιστέρι, μετά από μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ οχημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν τρία άτομα με τον έναν εξ’ αυτών μάλιστα πιο σοβαρά καθώς χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό […]