fbpx
27 °C Argos, GR
5 Ιουνίου 2023

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια;

Κριός: Δεν θα είστε σε θέση να ακούσετε κανέναν, και ιδιαίτερα εκείνους που θέλουν να σας συμβουλέψουν για το καλό σας. Εκνευρίζεστε με το παραμικρό, μιλάτε άσχημα και κατηγορείτε τους άλλους για δικές σας ευθύνες. Αυτό μπορεί να επεκταθεί και στα επαγγελματικά σας.

Ταύρος: Αλλαγή σχεδίων με αποτέλεσμα να αναπροσαρμόσετε τα πλάνα σας στα καινούργια δεδομένα. Διάφορα εμπόδια παρουσιάζονται απ’ το πουθενά και σας εκνευρίζουν. Όμως, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με ψυχραιμία, ειδάλλως θα έχετε απώλειες.

Δίδυμοι: Ανασύρονται από το χρονοντούλαπο οικονομικές υποθέσεις που είχατε ξεχάσει, αλλά που ωστόσο χρειάζεται να διευθετηθούν για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από έναν μεγάλο βραχνά.

Καρκίνος: Εριστική η διάθεσή σας. Θα έρθετε σε ρήξη με αρκετούς από τους συνεργάτες σας αλλά και με τους δικούς σας ανθρώπους. Προσέξτε να μην το παρακάνετε με τα νεύρα σας, γιατί σε κανέναν δεν αρέσετε όταν νευριάζετε, ούτε καν στον εαυτό σας.

Λέων: Αποφύγετε να είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας από ένα ζήτημα που σας δημιουργεί αγχωτικές καταστάσεις που δεν αντιμετωπίζονται εύκολα, αλλά και απαιτούν όλη σας την ενεργητικότητα.

Παρθένος: Η ημέρα είναι ιδανική για να δείξετε την αγάπη σας στα πρόσωπα της οικογένειάς σας αλλά και τους αγαπημένους σας. Οι σχέσεις ανανεώνονται, ενώ οι ελεύθεροι έχουν μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσουν ένα πρόσωπο που τους ενθουσιάζει.

Ζυγός: Η διάθεσή σας αλλά και των άλλων δεν είναι η καλύτερη. Θα πρέπει να χαμηλώσετε τους τόνους και να είστε λίγο πιο συγκαταβατικοί, αν δεν θέλετε να έχετε γκρίνιες και προστριβές.

Σκορπιός: Η ημέρα σάς αναγκάζει να διορθώσετε, να ανασκευάσετε ή ακόμα και να διαφοροποιήσετε κάποια από τα σχέδιά σας, προκειμένου να συνάδουν καλύτερα με τις συνθήκες. Η ματαίωση ενός οικονομικού σας πλάνου σάς αποδιοργανώνει.

Τοξότης: Ευαίσθητοι, εύθικτοι, με αρκετά νεύρα παρουσιάζεστε στους ανθρώπους της οικογένειάς σας και αυτό δημιουργεί ενδεχομένως εντάσεις. Επηρεάζονται ακόμα και τα οικονομικά σας, αλλά πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι.

Αιγόκερως: Πολλοί από εσάς θα προβληματιστούν, κυρίως στους πιο «ευαίσθητους» και «ευάλωτους» τομείς της καθημερινότητάς τους. Θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή και ψυχραιμία.

Υδροχόος: Μικρά προβλήματα υγείας σάς καταστούν σαφές ότι θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο πιο σοβαρά με τον οργανισμό σας και τις ανάγκες του. Ισως ήρθε η ώρα να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής. Μικρές αλλαγές στο χώρο εργασίας σάς ενθουσιάζουν.

Ιχθύες: Ρομαντικοί και αισιόδοξοι παρουσιάζεστε σήμερα στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Μια γνωριμία, μέσα από φίλους, μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα. Ατομα κύρους βοηθούν την υλοποίηση των σχεδίων σας και την προώθηση των οικονομικών σας πλάνων.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου Τι μας λένε τα ζώδια σήμερα; ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Οι μέρες μέχρι και την είσοδο των Ιχθύων έχουν για εσάς δώρα όλων των ειδών. Μάλλον είστε και εσείς σε μια φάση που ζητάτε συγκεκριμένες αλλαγές. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Όπου και να είναι το μυαλό σας, σε όποια […]

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Σας χρειάζονται πολλά ακόμη μαθήματα ζωής για να πείτε ότι τώρα θα κατασταλάξετε σε μια τελική αγάπη. Πιθανόν και να πρέπει να μην είστε πια και τόσο βιαστικοί. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Μένετε πίσω από τις καταστάσεις της δικής σας ζωής απλά και μόνο για να μπορείτε να εξυπηρετείτε τους άλλους, […]