11 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (28.3.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 21χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών, μία (1) περίπτωση κλοπής μοτοποδηλάτου, που έγινε την 27.3.2023 στο Άργος Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (28.3.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 31χρονος ημεδαπός, γιατί διέρρηξε περίπτερο ημεδαπού και αφαίρεσε συσκευασίες αλκοολούχων ποτών, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (28.3.2023) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 47 και 48 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγες ώρες πριν, εισήλθαν σε αύλειο χώρο οικίας ημεδαπού και αφαίρεσε χάλκινο σωλήνα.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (28.3.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 59χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε είδη ρουχισμού από οικία ημεδαπής.

Περισσότερα Άρθρα

Έκρυψε στην ντουλάπα 300.000 ευρώ και του τα άρπαξαν μέσα από το σπίτι του

Το υπέρογκο ποσό των 300.000 ευρώ κατάφεραν και άρπαξαν κουκουλοφόροι τα ξημερώματα του Σαββάτου από 53χρονο σε τριώροφη κατοικία στην Ηλιούπολη. Ειδικότερα, ο 53χρονος είχε βγάλει από την τράπεζα το ποσό από το εφάπαξ που είχε λάβει το 2015 και το έκρυβε στις ντουλάπες του σπιτιού.Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που εξετάζουν την υπόθεση της μεγάλης […]

Τρεις νέοι νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στο Σχιστό – Μόνο η συνοδηγός επέζησε

Τρεις νέοι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στο Σχιστό στο ύψος του Κερατσινίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς το κέντρο του Πειραιά, ενώ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο προσέκρουσε στις προστατευτικές μπαριέρες. Στη συνέχεια, το ΙΧ χτύπησε πάνω […]