20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Άργος

Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα… ένα Χαμόγελο», το «Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει για μια ακόμα χρονιά Πασχαλινά Bazaars σε όλη την Ελλάδα. Στο Άργος, το Πασχαλινό Βazaar θα γίνει το Σάββατο 8 Απριλίου, στην πλατεία Δικαστηρίων, από τις 9.30 π.μ. έως τις 3.30 μ.μ.

Επιλέγοντας τις λαμπάδες και τα πασχαλινά σας δώρα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συμμετέχετε και εσείς άμεσα και έμπρακτα στην υποστήριξη που παρέχει ο Οργανισμός σε χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη.

Άλλωστε χάρη στη συμμετοχή όλων «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το 2022 και για μία ακόμα χρονιά κατάφερε να υποστηρίξει 72.501 παιδιά και τις οικογένειές τους.

Στα πασχαλινά Bazaars του «Χαμόγελου», όπως πάντα, θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες αλλά και άλλα υπέροχα δώρα για μικρούς και μεγάλους, που δημιουργήθηκαν με πολλή αγάπη, από τους πολύτιμους εθελοντές των Δημιουργικού Εργαστηρίου του Οργανισμού.

Για κάθε παιδί, η λαμπάδα του Πάσχα συμβολίζει τη χαρά και την αισιοδοξία και με τη δική σας υποστήριξη, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για ένα ακόμα Πάσχα, θα βρεθεί δίπλα σε κάθε παιδί και θα του παρέχει την ουσιαστική φροντίδα που έχει ανάγκη.

Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε τις λαμπάδες και άλλα είδη του Οργανισμού στο e-shop: www.hamogelo.gr

 

Περισσότερα Άρθρα

Τί συμβαίνει με τους λογαριασμούς νερού στην Επίδαυρο;

Στην τοπική κοινότητα Ασκληπιείου εδώ και μερικές μέρες έχουν έρθει λογαριασμοί Νερού με χρήματα όχι σε λογικά πλαίσια. Ο τελευταίος λογαριασμός νερού είναι λογαριασμός των δύο τελευταίων τριμήνων του έτους 2023. Έχει προηγηθεί ο προηγούμενος λογαριασμός έναντι !!! Ο τελευταίος λογαριασμός θα έπρεπε να είχε δύο πίνακες υπολογισμού χρέωσης των κυβικών νερού κατανάλωσης ( κατά […]

Λιμεναρχείο Ναυπλίου: Παρατείνεται η απαγόρευση του απόπλου και κατάπλου κάθε τύπου πλοίου αναψυχής

Κατόπιν πληθώρας ερωτημάτων που τίθενται στην Υπηρεσία του Λιμεναρχείου Ναυπλίου σχετικά με την κυκλοφορία των ερασιτεχνικών μικρών σκαφών και την διενέργεια αλιείας με αυτά, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την υπ. αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.27823 Κ.Υ.Α. η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β΄ 1651) την 03-05-2020, από την Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 και ώρα 06:00 έως […]