fbpx
27 °C Argos, GR
5 Ιουνίου 2023

Δ. ΟΡΦΑΝΟΣ: Ντράπηκε και η ντροπή μ αυτά που γράφετε κ. Κωστούρο

Μοιράζοντας  «καθρεφτάκια για ιθαγενείς» στον δρόμο προς την κάλπη, ο  απερχόμενος Δήμαρχος  Ναυπλιέων ολοκληρώνει την 11ετή αναποτελεσματική θητεία του και ο πανικός του είναι πασίδηλος!

Σε απάντηση της καταγγελτικής ανακοίνωσής μας για το κλείσιμο τμήματος της οδού Μπουμπουλίνας-Σέκερη στο Τολό από τις αρχές του Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα και πιθανότατα και για τους καλοκαιρινούς μήνες (για την εκτέλεση έργου) ο επί 11ετίας Δήμαρχος με θράσος δηλώνει, πως το Τολό δεν είχε «αγγιχτεί» ποτέ από κανέναν!

Στα 11 χρόνια της θητείας του δεν κατάφερε να «αγγίξει» το Τολό και προεκλογικά (οποία έκπληξη!) έκανε ένα από τα πιο τουριστικά σημεία του Δήμου εργοτάξιο, την πιο ακατάλληλη περίοδο.

Την περίοδο που όλοι οι επιχειρηματίες του τόπου μας προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις πασχαλινές ημέρες και τον ανοιξιάτικο καιρό ώστε να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα, για να συντηρήσουν τις επιχειρήσεις τους, αναγκάζονται να δουλέψουν μέσα σε χώματα και σκόνη. Η ανυπαρξία στρατηγικού σχεδιασμού της δημοτικής αρχής, φαίνεται από τον χρόνο έναρξης των εργασιών και η αλαζονεία της, από την γελοία δικαιολογία πως οι εργασίες δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν τα Χριστούγεννα διότι υπήρχε κόσμος!

Τους χειμερινούς μήνες υπήρχε κόσμος και κατά την διάρκεια του Πάσχα, δεν υπάρχει; Αναρωτιέται κανείς, είναι ερασιτέχνες ή ανίκανοι; Σίγουρα είναι επικίνδυνοι, που μετά από τόσα χρόνια υποτυπώδους διοίκησης του Δήμου, δεν  γνωρίζουν ποια είναι για το Τολό η περίοδος υψηλής επισκεψιμότητας.

Ο μηδενισμός και η υποτίμηση ενός από τα βασικά στελέχη της παράταξης του Δημάρχου δεν μας προκαλεί εντύπωση, είναι ίδιο του χαρακτήρα του.

Τι μας λέει ο απερχόμενος, ότι ο Παναγιώτης Μπούκουρης δεν έκανε κανένα έργο στο Τολό όταν ήταν Δήμαρχος στον Καποδιστριακό Δήμο Ασίνης. Παρόλα αυτά τον είχε επί χρόνια Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και εσχάτως Γενικό Γραμματέα του Δήμου.

Το είδε η ντροπή και ντράπηκε…

Δημήτρης Ορφανός

Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων

 

Περισσότερα Άρθρα

Οι σκέψεις της Γιούλας…

Τα χαράματα, θα ήταν η ώρα τρεις, έφτασε, δεν ξέρω από πού, στο Σύνταγμα άνδρας ημίγυμνος και οπλισμένος με καραμπίνα, έριξε στα μάρμαρα του Άγνωστου Στρατιώτη ένα στρώμα, βολεύτηκε, άναψε κεράκια, άπλωσε ένα πανό που έγραφε «Βασιλιάς Μίνωας πραξικόπημα», έβριζε τους βουλευτές, μαζεύτηκε η αστυνομία, εγκατέλειψαν τις θέσεις τους οι εύζωνοι, κατόπιν διαπραγμάτευσης αφοπλίστηκε. Εγώ […]

Ο γλυκός μήνας Σεπτέμβριος, ο Τρυγητής.

Ο έβδομος μήνας του Ρωμαϊκού Ημερολογίου, απ΄ όπου πήρε την ονομασία του. Ο τρίτος του αρχαίου Αττικού, ο Βοηδρομιών. Αφιερωμένος στον Βοηθό Απόλλωνα (προσέτρεχε σ’ όποιον τον καλούσε). Γιόρταζαν τις Σπονδές των Πλαταιών (για την μάχη), τα Βοηδρόμια με εκατόμβη βοδιών, με τελετές για την Άρτεμη. Αγροτέρα, τα Γενέσια ή Νεκύσια οικογενειακή, αρχικά, και αργότερα […]