18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συγχαρητήρια Ανδριανού στον Αργοναύτη Νέας Κίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τους προπονητές, τη διοίκηση του Αργοναύτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 Αργολιδοκορινθίας (ΕΣΚΑΚ) και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Είχα τη χαρά να παρακολουθήσω τον αγώνατης Κυριακής έναντι του Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων όπου εξασφαλίστηκε η μεγάλη αυτή επιτυχία, με την υποστήριξη των φιλάθλων που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο.

Ολόψυχα εύχομαι υγεία σε όλους τους συντελεστές αυτής της πορείας και καλή συνέχεια με νέες διακρίσεις στα παρκέ και στον στίβο του ήθους και της άμιλλας και στη νέα κατηγορία».

 

Περισσότερα Άρθρα

Εύκολη νίκη για τον Διομήδη!

Διομήδης Άργους-Πανελλήνιος Γ.Σ.:29-19 Εύκολη επικράτηση για τους Λύκους.Με αφετηρία την πολύ δυνατή τους άμυνα κ με σοβαρότητα στην επίθεση έχτισαν από νωρίς μια σημαντική διαφορά, που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Διεξαγωγή Φιλανθρωπικού Τουρνουά για τον Κώστα Τασσόπουλο από την Ε.Π.Σ. Αργολίδας και το Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους – Μυκηνών

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας και το Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους – Μυκηνών συνδιοργανώνουν  την Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00  στο ΔΑΚ  ΑΡΓΟΥΣ, Φιλανθρωπικό Τουρνουά  μεταξύ των ομάδων: ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ – ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ, ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ, ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2017, ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ για  την οικονομική ενίσχυση του αθλητικογράφου  ΚΩΣΤΑ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ,  λόγω του […]