17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εκδήλωση- συζήτηση της Τ.Ο. Αργολίδας του Κ.Κ.Ε την επόμενη Δευτέρα στο Ναύπλιο

Προς: Πολιτιστικούς, Μορφωτικούς Συλλόγους, Θεατρικά σχήματα, Μουσικούς….

Η Τ.Ο. Αργολίδας του Κ.Κ.Ε σας προσκαλεί στην εκδήλωση- συζήτηση που διοργανώνει τη Δευτέρα 03 Απρίλη 2023, στις 19:00, στο καφέ «Σταθμός», στο Ναύπλιο,με θέμα:

“Με όπλο την τέχνη και τον πολιτισμό, με ισχυρό ΚΚΕ, δυναμώνουμε τη φωνή μας!”.Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Βασίλης Παρασκευόπουλος, υποψήφιος βουλευτής με  το ΚΚΕ και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

Μέσα από την εκδήλωση αυτή θέλουμε να μάθουμε και να συζητήσουμε ειλικρινά για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν το σύνολο των ανθρώπων που ασχολούνται είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά με την τέχνη στο νομό Αργολίδας.

Το ΚΚΕ δεν αντιμετωπίζει την Τέχνη, τον Πολιτισμό, ως διακοσμητικό στοιχείο της πολιτικής δράσης του. Στεκόμαστε σταθερά δίπλα στους δημιουργούς και στους καλλιτέχνες συνολικά, θεωρώντας βασική ανάγκη και όχι πολυτέλεια την ενασχόληση με τον πολιτισμό και τη τέχνη.

Παλεύουμε καθημερινά να συνειδητοποιηθεί από όλους και όλες βαθύτερα ότι η σπουδαιότερη λειτουργία της Τέχνης, γενικότερα του Πολιτισμού, είναι να συμβάλει στη διεύρυνση του μορφωτικού ορίζοντα, στην πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας, την ικανότητα όλων να κατανοούν και να επιδρούν στην κοινωνική πραγματικότητα.

Να συμβάλουμε με την πρωτοπόρα δράση μας να ανέβει το πολιτιστικό μορφωτικό επίπεδο, να ανέβει ο αγώνας όλων για την ουσιαστική προστασία των θυμάτων κάθε είδους βίας, ιδιαίτερα των παιδιών, της νεολαίας, των γυναικών, των μεταναστών, των ηλικιωμένων, των ανάπηρων συνανθρώπων μας, εναντίον κάθε είδους ρατσισμού, αποξένωσης, λόγω φύλου, θρησκείας, σεξουαλικού προσανατολισμού.

Να συμβάλουμε ώστε να λάμψει ξανά το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών, στα χείλη των εργατών, όλων των λαϊκών οικογενειών που υποφέρουν από την ακρίβεια, τη φτώχεια, την ανεργία, τα χρέη, την πανδημία, την υποβαθμισμένη Υγεία και Παιδεία, την υποβάθμιση των καλλιτεχνικών σπουδών, την εγκληματική πολιτική όπως αποκαλύφθηκε με το πιο τραγικό τρόπο με το έγκλημα στα Τέμπη.

Τ.Ο. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.

Περισσότερα Άρθρα

«Πελοπόννησος Πρώτα»: Το παρακάνατε κ. Τατούλη

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ» Επανειλημμένα έχουμε καταγγείλει τον κ. Τατούληγια την απραξία του  στα σοβαρά προβλήματα και τις αναπτυξιακές προοπτικές της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την οποία διοικεί εδώ και εννέα έτη. Τελευταία ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η ενασχόλησή του με μικρά, πελατειακά έργα για τα οποία δεν έχει καν αρμοδιότητα. Είναι προφανές ότι το […]

Δήμητρα Λυμπεροπούλου: Τι θα κάνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την προώθηση του ποδηλατικού Τουρισμού

Ο ποδηλατικός τουρισμός θεωρείται διεθνώς από τις πιο δυναμικές μορφές εναλλακτικού τουρισμού. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο υπολογίζεται ότι αφορά 20 εκ. ποδηλατικές διαδρομές την ημέρα, με συνολική ετήσια συμβολή στην οικονομία ύψους 44 δις ευρώ, σύμφωνα με μελέτη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το έτος 2012, υπολογίστηκε πως στην Ευρώπη πραγματοποιούνται ετησίως: 2.2 δις ταξίδια με ποδήλατο, 20 […]