fbpx
26 °C Argos, GR
5 Ιουνίου 2023

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια;

Κριός: Eνα γεγονός, ένας εξωγενής παράγοντας, μπορεί να συμβάλει στην ανατροπή κάποιων από τα σχέδιά σας. Μη βιαστείτε να πανικοβληθείτε, γιατί τελικά αυτό μπορεί να αποδειχθεί καλό, μια και θα σας μάθει ότι πρέπει να λειτουργείτε πιο οργανωμένα και μεθοδικά.

Ταύρος: Προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολικές αντιδράσεις στα γεγονότα που θα συμβούν και με σύνεση και ψυχραιμία αναζητήστε λύσεις. Η διαίσθησή σας λειτουργεί άψογα και πρέπει να την εμπιστευθείτε, κυρίως σήμερα. Έντονη θα είναι η κούραση.

Δίδυμοι: Να δίνετε σημασία και να ακούτε τη διαίσθησή σας όταν βρίσκεστε μέσα σε ένα εκρηκτικό περιβάλλον. Θα χρειαστεί να δείξετε ιδιαίτερη ψυχραιμία και σωφροσύνη ώστε να μην εμπλακείτε σε καβγάδες και διενέξεις που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας.

Καρκίνος: Αν δεν επιδείξετε ευελιξία, οι στόχοι σας δεν θα κατακτηθούν ποτέ. Αυτό θα το διαπιστώσετε όταν προσπαθήσετε να περάσετε το δικό σας τόσο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και στους συνεργάτες σας. Λύνεται, απ’ την άλλη, ένα οικονομικό σας ζήτημα.

Λέων: Φρέσκες ιδέες πέφτουν στο τραπέζι και πολλές από αυτές θα βρουν πρακτική εφαρμογή αλλά και ανταπόκριση από τους ανωτέρους σας. Οσοι από εσάς στοχεύετε στην καριέρα σας, η άνοδος είναι προκαθορισμένη.

Παρθένος: Καλός ο σχεδιασμός, αλλά φύγετε από τα αυστηρά πλαίσια μέσα στα οποία σχεδιάζετε το μέλλον σας. Να φροντίζετε να σχεδιάζετε με πολλές εναλλακτικές, αλλά και ελισσόμενα σχέδια. Και αυτό σήμερα θα το νιώσετε, γιατί ένα σχέδιό σας παρουσιάζει δυσκολίες.

Ζυγός: Εμπόδια και καθυστερήσεις ακόμα μία φορά. Σήμερα όμως έχετε τη βοήθεια και τη συμπαράσταση ανθρώπων με κύρος, που έχουν τη δυνατότητα αλλά και τη δύναμη να προωθήσουν τα σχέδιά σας και να βοηθήσουν εποικοδομητικά στην υλοποίησή τους.

Σκορπιός: Θα ήταν καλό σήμερα να αποφύγετε να διαφωνήσετε ή και να καβγαδίσετε με οποιονδήποτε και για οποιοδήποτε θέμα. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι εξαιρετικά υποστηρικτικοί μαζί σας. Δεν υπάρχει κάτι που θα σας ανατεθεί σήμερα και δεν θα το φέρετε επιτυχώς εις πέρας.

Τοξότης: Πριν ρισκάρετε για οτιδήποτε, είναι καλό να συμβουλευτείτε άτομα πιο έμπειρα από εσάς, πιο ισχυρά και με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει ακόμα μία φορά σε λανθασμένες επιλογές, που αργότερα, το ξέρετε, θα πληρώσετε.

Αιγόκερως: Την ηρεμία που βρίσκετε στο οικογενειακό σας περιβάλλον ή όπου αισθάνεστε όμορφα ενδέχεται να διαταράξουν κάποια προβλήματα που προκύπτουν αναπάντεχα. Αν τα αφήσετε να σας χαλάσουν το κέφι, θα είναι απόλυτα δική σας ευθύνη.

Υδροχόος: Ένας νέος έρωτας κάνει την εμφάνισή του ξαφνικά και σας αναστατώνει. Σας δίνει νέο ενθουσιασμό και σας προτρέπει να αφεθείτε ρίχνοντας τα τείχη σας. Θα είστε αρκετά ρομαντικοί για να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ενώ, αν είστε γονείς, θα πάρετε χαρά από τα παιδιά σας.

Ιχθύες: Η οικογένεια, ο χώρος του σπιτιού, τα άτομα που απαρτίζουν τον οικογενειακό σας κύκλο βρίσκονται στο προσκήνιο. Θα σας απασχολήσουν θέματα περιουσιακά, αλλά και τα οικονομικά του γάμου. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, είναι η κατάλληλη περίοδος.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 13 Νοεμβρίου

Κριός  Χρειάζεστε ηρεμία. Είστε πιο ευαίσθητοι και μία συζήτηση ή μία αρνητική σκέψη που κάνετε ανοίγει τις πληγές σας. Την Κυριακή το απόγευμα η διάθεσή σας αλλάζει και διεκδικείτε όσα θέλετε. Ταύρος Αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις. Παρά την πίεση από μία σημαντική σχέση και συνεργασία σας ξεφεύγετε με ένα ταξίδι ή την παρέα αγαπημένων φίλων. Εκφραστείτε […]

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Αυτός που σας αγαπάει θα ζωηρέψει τις επικοινωνίες στο μεταξύ σας. Είναι το σωστό χρονικό σημείο για να βρείτε τα κοινά σας βήματα με μόνιμο χαρακτήρα. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Τα οικονομικά, και γενικότερα τα θέματα της εργασίας σας, είναι σε καλή – ανοδική πορεία. Τώρα θα χρειαστεί και εσείς να […]