fbpx
26 °C Argos, GR
5 Ιουνίου 2023

Εκδήλωση- συζήτηση της Τ.Ο. Αργολίδας του Κ.Κ.Ε την επόμενη Δευτέρα στο Ναύπλιο

Προς: Πολιτιστικούς, Μορφωτικούς Συλλόγους, Θεατρικά σχήματα, Μουσικούς….

Η Τ.Ο. Αργολίδας του Κ.Κ.Ε σας προσκαλεί στην εκδήλωση- συζήτηση που διοργανώνει τη Δευτέρα 03 Απρίλη 2023, στις 19:00, στο καφέ «Σταθμός», στο Ναύπλιο,με θέμα:

“Με όπλο την τέχνη και τον πολιτισμό, με ισχυρό ΚΚΕ, δυναμώνουμε τη φωνή μας!”.Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Βασίλης Παρασκευόπουλος, υποψήφιος βουλευτής με  το ΚΚΕ και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

Μέσα από την εκδήλωση αυτή θέλουμε να μάθουμε και να συζητήσουμε ειλικρινά για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν το σύνολο των ανθρώπων που ασχολούνται είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά με την τέχνη στο νομό Αργολίδας.

Το ΚΚΕ δεν αντιμετωπίζει την Τέχνη, τον Πολιτισμό, ως διακοσμητικό στοιχείο της πολιτικής δράσης του. Στεκόμαστε σταθερά δίπλα στους δημιουργούς και στους καλλιτέχνες συνολικά, θεωρώντας βασική ανάγκη και όχι πολυτέλεια την ενασχόληση με τον πολιτισμό και τη τέχνη.

Παλεύουμε καθημερινά να συνειδητοποιηθεί από όλους και όλες βαθύτερα ότι η σπουδαιότερη λειτουργία της Τέχνης, γενικότερα του Πολιτισμού, είναι να συμβάλει στη διεύρυνση του μορφωτικού ορίζοντα, στην πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας, την ικανότητα όλων να κατανοούν και να επιδρούν στην κοινωνική πραγματικότητα.

Να συμβάλουμε με την πρωτοπόρα δράση μας να ανέβει το πολιτιστικό μορφωτικό επίπεδο, να ανέβει ο αγώνας όλων για την ουσιαστική προστασία των θυμάτων κάθε είδους βίας, ιδιαίτερα των παιδιών, της νεολαίας, των γυναικών, των μεταναστών, των ηλικιωμένων, των ανάπηρων συνανθρώπων μας, εναντίον κάθε είδους ρατσισμού, αποξένωσης, λόγω φύλου, θρησκείας, σεξουαλικού προσανατολισμού.

Να συμβάλουμε ώστε να λάμψει ξανά το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών, στα χείλη των εργατών, όλων των λαϊκών οικογενειών που υποφέρουν από την ακρίβεια, τη φτώχεια, την ανεργία, τα χρέη, την πανδημία, την υποβαθμισμένη Υγεία και Παιδεία, την υποβάθμιση των καλλιτεχνικών σπουδών, την εγκληματική πολιτική όπως αποκαλύφθηκε με το πιο τραγικό τρόπο με το έγκλημα στα Τέμπη.

Τ.Ο. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.

Περισσότερα Άρθρα

Δωρεά απινιδωτή στην Κοινότητα Ερμιόνης

Την  Κυριακή 02/08/2020 στο Κοινοτικό Κατάστημα Ερμιόνης παρουσία του Λιμενάρχη Ερμιόνης κ. Δημήτριου Παππά, του Ιατρού του Κέντρου Υγείας κ. Γεωργίου Παπαγεωργίου, των Κοινοτικών Συμβούλων και του Προέδρου Ιωσήφ Γανώση, παρεδώθει ο αυτόματος απινιδωτής προσφορά του κ. Αρχάβλη Ελευθερίου που θα τοποθετηθεί σύμφωνα με την απόφαση 19/2020 του Κοινοτικού μας Συμβουλίου στο Λιμεναρχείο Ερμιόνης. Έγινε […]

Σύσκεψη για θέματα οδικών έργων υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα

Τηλεδιάσκεψη συγκάλεσε το πρωί της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με τη συμμετοχή των 5 χωρικών αντιπεριφερειαρχών, όπως και των προϊσταμένων των Διευθύνσεων Τεχνικών Έργων  των Π.Ε. και της έδρας. Στην σύσκεψη, μεταξύ άλλων, έγινε προετοιμασία για την εγκατάσταση των 25 φωτεινών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων σε καίρια σημεία του εθνικού οδικού δικτύου […]