fbpx
26 °C Argos, GR
5 Ιουνίου 2023

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ: Δράσεις και κινήσεις με θετική προοπτική. Στα επαγγελματικά, ανοίγματα για κοινωνικές επαφές. Αφήνετε στην άκρη προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, υπερβολικές απαιτήσεις απωθούν τις προσεγγίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρατηρητές των εξελίξεων με απολαυστικά συναισθήματα. Στα επαγγελματικά, ευχάριστες συναναστροφές με απρόσμενα γεγονότα. Αποστασιοποιείστε από συζητήσεις που προκαλούν αδιέξοδο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε απρόσμενη συνάντηση με εξεζητημένο πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεσπόζει ο εγωισμός και πέφτετε σε λάθη. Στα επαγγελματικά, ευνοϊκές θα είναι οι αλλαγές, παρά την αντίθεσή σας. Εγωισμός και αλαζονεία προκαλούν δυσφορία στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, η ανηθικότητά σας διεγείρει τον ερωτισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκφράζεστε με έμπνευση, όχι με δυναμισμό. Στα επαγγελματικά, διαφοροποιούνται εμφατικά οι στάσιμες συνθήκες. Συζητήσεις για να εξομαλυνθεί η κατάσταση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, έναρξη περιόδου με έντονη γοητεία.

ΛΕΩΝ: Καταστροφικές σκέψεις με αποτυχημένες κινήσεις. Στα επαγγελματικά, ανάληψη ευθυνών για τη διατήρηση των κεκτημένων. Μονόδρομος η αποδοχή των λαθών προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε συζητήσεις που κουράζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακραίος εγωισμός προκαλεί απομόνωση. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις. Εκφραση έντονων συναισθημάτων με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πλανητικό σκηνικό από θαμπή γοητεία.

ΖΥΓΟΣ: Προβάλλετε αξιοσημείωτες πτυχές του χαρακτήρα σας. Στα επαγγελματικά, ενέργειες σκεπτόμενες, μεθοδικές και όχι σπασμωδικές. Απόμακροι και ανασταλτικοί απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι χρησιμοποιείτε τεχνάσματα και ανθρώπους για προσωπικό όφελος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ειδήσεις επιφέρουν συναισθηματική αναστάτωση. Στα επαγγελματικά, επικοινωνιακά ανοίγματα άκρως επικίνδυνα. Διάθεση για διασκέδαση και έξοδο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι παραφέρεστε σε αντιδράσεις, με σκοπό την ερωτική συνεύρεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιλογή νέας αναγκαστικής πορείας. Στα επαγγελματικά, γνώριμες προσεγγίσεις από δόλια πρόσωπα. Χαμηλή η αυτοπεποίθηση και καθόλου κατανόηση προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απογοήτευση από τα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σκέψεις ικανές να σας ωθήσουν στην οπισθοδρόμηση. Στα επαγγελματικά, αυθόρμητες κινήσεις προκαλούν λανθασμένες εντυπώσεις. Αλληλοθαυμασμός και αλληλοεκτίμηση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ακούτε προσεκτικά και αποφασίζετε λανθασμένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποτελέσματα από πεπραγμένα κινήσεών σας. Στα επαγγελματικά, αποκαλύψεις που επιβεβαιώνουν τις ικανότητές σας. Νέες δοκιμασίες και επίμονες προσπάθειες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι συνειδητοποιείτε και απομακρύνεστε από ουτοπικές καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρωτοβουλίες που προκαλούν συγκρούσεις. Στα επαγγελματικά, νέες απόψεις αλλάζουν τους στόχους. Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και έντονη νευρικότητα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με έντονο μυστήριο.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Μαρία Σάκκαρη: Θαυμαστής της έκανε πρόταση γάμου κατά την διάρκεια αγώνα της

Σε ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι τένις ώστε να μαζευτούν χρήματα για τα θύματα πολέμου στην Ουκρανία αγωνίστηκε το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Σάκκαρη. Μαζί της αγωνίστηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον οποίο εντυπωσίασαν για άλλη μία φορά το κοινό που μαζεύτηκε να τους απολαύσει. Κατά την διάρκεια του αγώνα όμως συνέβη κάτι αναπάντεχο. Συγκεκριμένα, […]

Τα ζώδια σήμερα 7 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Κρατάτε τα συναισθήματά σας μακριά από προκλήσεις, καθώς δεν θέλετε να ξαναπονέσετε. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει όμως κίνητρα για νέες ποιοτικές παρέες. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Μην αναλύετε τα πάντα, αφήστε και τίποτα στην τύχη του. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που χρειάζονται την προσοχή σας, αλλά μη χάνεστε […]