17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

“Μαϊμού” δημοσκόπηση στο Ναύπλιο;

Καθότι και εμείς κάτοικοι αυτής της πόλεως, δεχθήκαμε τηλεφώνημα για διενεργούμενη δημοσκόπηση από μεγάλη εταιρεία (τα στοιχεία της είναι διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο), από τα ερωτηματολόγια της οποίας απουσίαζε «όλως περιέργως» ο συνδυασμός μας, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για επισήμως ανακοινωθείσα υποψηφιότητα.

Ως συνδυασμός αισθανόμαστε ικανοποιημένοι που κάποιοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας «εξαφανίσουν» από τις μετρήσεις και τα νούμερα των δημοσκοπήσεων. Αντιλαμβανόμαστε τον φόβο και την αναστάτωση και γι’ αυτό δικαιολογούμε αυτού του είδους τις σπασμωδικές κινήσεις των ανθυποψηφίων μας.

Πληροφορούμε όμως κάθε ενδιαφερόμενο ότι τα κατευθυνόμενα νούμερα (εντός και εκτός εισαγωγικών), δεν πρόκειται να σώσουν κανέναν από την αμείλικτη ετυμηγορία της κάλπης.

Δημήτρης Ορφανός

Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων

 

Περισσότερα Άρθρα

Επαναλειτουργία των Αρχαιολογικών Χώρων της Αργολίδας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας μας ενημερώνει ότι:   Για δύο περίπου μήνες ακολούθησαν τη μοίρα των ανθρώπων. Οι αρχαιολογικοί μας χώροι έμειναν κλειστοί. Υποδέχθηκαν την Άνοιξη μόνοι τους, έπαψαν να προσελκύουν τους επισκέπτες από τις άκρες της γης, έγειραν στο πλάι κι αποκοιμήθηκαν. Ένα πρωτόγνωρο πέπλο σιωπής κάλυψε τα κυκλώπεια τείχη, τα αρχαία θέατρα, τις […]

Σάκης Αρναούτογλου: Ερχεται αρκετά κρύο σκηνικό και τα πρώτα χιόνια (video)

Στα δύο θα «κοπεί» η Ελλάδα καιρικά από το Σαββατοκύριακο. Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και κρύο θα είναι το σκηνικό που θα επικρατήσει στη βόρεια Ελλάδα με τον υδράργυρο να κατρακυλά από την Κυριακή και τα πρώτα χιόνια να αναμένονται την Τρίτη και σε περιοχές με σχετικά χαμηλό υψόμετρο. Την ίδια ώρα, όμως, από τη […]