20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Σάββατο 18 Μαρτίου αναμένονται τοπικές βροχές στο νότιο Αιγαίο. Πιθανότητα για τοπικές βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά της βόρειας και ανατολικής ηπειρωτικής χώρας. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθεί τοπικά παγετός στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -5 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από -3 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα από -1 έως 15-16 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από -4 έως 14-15 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -1 έως 14-16 βαθμούς Κελσίου, και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 4 έως 14-16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν γενικά από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, και στο Ιόνιο από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ.

O καιρός στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά βόρειοι με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς, αλλά στα βόρεια, δυτικά και ανατολικά του νομού θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς.

Περισσότερα Άρθρα

Δ. Καμπουράκης: Ποιος Τσίπρας, ποιος Πολάκης

Βαρέθηκα κιόλας να ακούω και να διαβάζω για τον Πολάκη. Εντάξει, έκαναν ότι τον διώχνουν, τώρα παριστάνουν ότι τον ξαναπαίρνουν πίσω μετανιωμένο. Θέατρο για μικρά παιδιά. Το πράγμα είναι πού απλό. Αν έβλεπαν ότι το άνοιγμα προς το Κέντρο τους βγαίνει, θα τον παραμέριζαν τον Παύλο. Τώρα που βλέπουν ότι παρά το δυστύχημα και την […]

Πόσο είναι το ιικό φορτίο του SAR-Cov-2 στα λύματα του βιολογικού του Δήμου Άργους-Μυκηνών;

Αυξανόμενη παραμένει η τάση στο ιικού φορτίου του SAR-Cov-2 που εντοπίζεται στα λύματα του βιολογικού του Δήμου Άργους-Μυκηνών. Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις που πραγματοποίησε η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. στις 25/11, σημειώθηκε αύξηση του ιικού φορτίου κατά 39,5% συγκριτικά με την προηγούμενη μέτρηση στις 16/11. Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή τη φορά η αύξηση είναι μικρότερη, καθώς […]