19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ναυπλίου: Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 22 Μαρτίου

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ναυπλιέων καλεί τα μέλη της σε τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, στις 19:00 στο 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου.

Παρακαλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των Σχολείων να προσκομίσουν:

  1. Αντίγραφο πρακτικού συγκρότησης του ΔΣ και ορισμού εκπροσώπου στην Ένωση.
  2. Αντίγραφο πρακτικού της εφορευτικής επιτροπής των πιο πρόσφατων εκλογών του Συλλόγου τους
  3. Την ετήσια συνδρομή για το έτος 2023.

Υπενθυμίζουμε ότι για την εγγραφή νέων μελών απαιτείται, εκτός των παραπάνω, επικυρωμένο αντίγραφο του καταστατικού του Συλλόγου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούνται τα μέλη να επικοινωνήσουν με τα μέλη του ΔΣ, είτε μέσω της ομάδας της Ένωσης στο viber, είτε τηλεφωνικά.

Για να παραμείνει η Ένωση δυνατή, η παρουσία όλων είναι απολύτως απαραίτητη.

Το Δ.Σ. της Ένωσης

Περισσότερα Άρθρα

Παράσταση διαμαρτυρίας των αγροτοκτηνοτρόφων Αργολίδας για τα προβλήματα του κλάδου

Οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι παραμένουν απροστάτευτοι από τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού. Μεγάλα είναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον κλάδο των πωλητών λαϊκών αγορών, που συνεχίζεται ακόμη η απαγόρευση μετακίνησης σε άλλη Περιφέρεια. Στον κλάδο της κτηνοτροφίας, τα αμνοερίφια πουλήθηκαν “πιτ μπαρά” πολύ κάτω από την τιμή κόστους. Είναι προκλητικό , ο […]

Διεθνής Ημέρα Καθολικής Υγειονομικής Κάλυψης

Η Διεθνής Ημέρα Καθολικής Υγειονομικής Κάλυψης (International Universal Health Coverage Day) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 12 Δεκεμβρίου, με πρωτοβουλία του ΟΗΕ (Ψήφισμα 72/138 της γενικής συνέλευσης). Η Παγκόσμια Ημέρα Παγκόσμιας Κάλυψης Υγείας στοχεύει στην ευαισθητοποίηση πρωτίστως των κυβερνήσεων των κρατών – μελών του ΟΗΕ σχετικά με την ανάγκη για ισχυρά και ανθεκτικά συστήματα υγείας με […]