14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Bόλεϊ: Tρίτη ευρωπαϊκή κούπα για τον Ολυμπιακό – Κατέκτησε το Challenge Cup με νέo θρίαμβο επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Την κατάκτηση του τρίτου ευρωπαϊκού τροπαίου της ιστορίας της πανηγύρισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες, μετά τη νίκη τους στο Ισραήλ επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 3-0 σετ, επιβλήθηκαν με το ίδιο σκορ της αντιπάλου τους και στον δεύτερο τελικό της διοργάνωσης, που διεξήχθη στο κατάμεστο ΣΕΦ, παίρνοντας έτσι θριαμβευτικά το τρόπαιο.

Η κούπα… σηκώθηκε πρόωρα αφού οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 2-0 στα σετ και σε συνδυασμό με τη νίκη τους με 3-0 σετ στο Ισραήλ στο πρώτο ματς, πανηγύρισαν από νωρίς την κατάκτηση του τροπαίου, τελειώνοντας την υπόθεση με το ίδιο σκορ!

Mολονότι οι Ισραηλινοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα με 6-10), οι Πειραιώτες χάρη στα σερβίς του Παγένκ, κατάφεραν να «τρέξουν» συνολικά επί μέρους σκορ 19-6, κατακτώντας το πρώτο σετ με το εμφατικό 25-16.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν πιο αξιόμαχη στο δεύτερο σετ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο, ωστόσο και πάλι η ομάδα του Τζουλιάνι, αντλώντας τεράστια ώθηση από τους φιλάθλους της που είχαν γεμίσει το ΣΕΦ, έχτισε διαφορά τεσσάρων πόντων και έφτασε στο 25-21, που της εξασφάλισε το τρόπαιο.

Το τρίτο σετ ήταν πια τυπική διαδικασία, αλλά ο Ολυμπιακός δεν σήκωσε το πόδι από το γκάζι και έφτασε στη νίκη με 3-0 κατακτώντας το τρίτο σετ με 25-16.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός. Τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από […]