16 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η γιαγιά αντιλήφθηκε την αποπλάνηση της εγγονής της

Ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη με ανήλικη και κατάχρηση ανήλικης άσκησε χθες ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας σε βάρος του 65χρονου που συνελήφθη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύργου έπειτα από καταγγελία συγγενικού προσώπου της ανήλικης, σε βάρος της οποίας κατηγορείται ότι τέλεσε τις παραπάνω πράξεις.

Στην συνέχεια ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για τις πράξεις που του έχουν αποδοθεί, οι οποίες διώκονται σε βαθμό κακουργήματος, την ερχόμενη Παρασκευή. Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό φέρεται να συνέβη στο σπίτι της οικογένειας της ανήλικης, στο οποίο βρισκόταν και ο κατηγορούμενος, καθώς ήταν άτομο φιλικό προς τον οικογενειακό κύκλο.

Οι πράξεις του 65χρονου έγιναν αντιληπτές από τη γιαγιά της ανήλικης (δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη), η οποία προχώρησε στην καταγγελία ενώπιον των διωκτικών αρχών. Την προανάκριση της υπόθεσης, που χαίρει ειδικής μεταχείρισης λόγω της ανηλικότητας του θύματος, διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου που κατάφερε να συλλάβει τον κατηγορούμενο άνδρα.

Πηγή: patrisnews.com

Περισσότερα Άρθρα

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας γιόρτασε χθες η Πύλος την επέτειο της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου

Στο λαμπρό εορτασμό για την επέτειο των 192 χρόνων από τη Ναυμαχία του Ναβαρίνου, που έγινε χθες Κυριακή 20 Οκτωβρίου στην Πύλο, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, παρέστη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Μετά την τέλεση δοξολογίας από τον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, στον ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, εψάλη επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο που […]

Αλλαγές στις τιμές των διοδίων στο δρόμο Κόρινθος – Καλαμάτα / Σπάρτη

Αλλαγές στις τιμές στα διόδια που διαχειρίζεται η ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ. στον δρόμο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα, Λεύκτρο -Σπάρτη. Η εταιρεία, ανακοίνωσε, ότι απ’ τα μεσάνυχτα της 31ης Δεκεμβρίου 2023 προς Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2024, τα διόδια τέλη στον δρόμο Κόρινθος – Καλαμάτα / Σπάρτη, έχουν διαφοροποιηθεί. Οι νέες τιμές αφορούν εννέα σταθμούς διοδίων και στις 4 κατηγορίες. Πρόκειται για […]