fbpx
19 °C Argos, GR
5 Ιουνίου 2023

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;

Η αυτοπεποίθηση απογειώνεται καθώς νέες ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά μας.

Η Σελήνη κινείται στον Τοξότη επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε με αντικείμενα που μας βοηθούν να εξελιχθούμε σε όλα τα επίπεδα. Ζητήματα εκπαίδευσης και μόρφωσης έρχονται στο προσκήνιο καθώς αντιλαμβανόμαστε πως ήρθε η ώρα να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό που θα ανοίξουν νέες επαγγελματικές διαδρομές μπροστά μας.

Ας αξιοποιήσουμε κάθε συγκυρία και ευκαιρία που μας δίνεται γιατί είναι βέβαιο πώς θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε τα ενδιαφέροντα και τους στόχους μας επηρεάζοντας καταλυτικά την προσωπική μας κοσμοθεωρία. Διασκέδαση και φλερτ πρωταγωνιστούν και μας δίνουν την δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας. Είναι πρόσωπα που μας ενθουσιάζουν και μπορούν να μας προσφέρουν πολλά, κυρίως έντονες στιγμές πάθους που θα απογειώσουν τη διάθεση και την ψυχολογία μας.

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία στον Κριό μέσα στην ημέρα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να υπάρξουν προτάσεις και ευκαιρίες που θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε σε σημαντικά βήματα. Επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές λειτουργούν ευνοϊκά και μας δίνουν την ευκαιρία να πετύχουμε στόχους που έχουμε εδώ και καιρό. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο τόσο σε επίπεδο συνεργασιών όσο και σε ότι αφορά τα αισθηματικά μας. Είναι πρόσωπα που θα απογειώσουν την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό μας δείχνοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε λίγο πριν τα μεσάνυχτα καθώς λίγο η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή από τους Ιχθύες. Η επικοινωνία βάλλεται καθώς υπάρχει εκνευρισμός που δεν μας επιτρέπει να εκφράσουμε με ηρεμία και ορθολογισμό συναισθήματα και σκέψεις. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:blank

21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
21/5-21/6
Δίδυμοι}
22/6-22/7
Καρκίνος}
23/7-23/8
Λέων
24/8-22/9
Παρθένος
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
22/12-19/1
Αιγόκερως
20/1-19/2
Υδροχόος
20/2-20/3

Περισσότερα Άρθρα

Σασμός: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς;

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς, «Σασμός». Δευτέρα 07 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 87 Η Καλλιόπη ετοιμάζει ένα παράτολμο σχέδιο για να βοηθήσει τον Αστέρη, και προσπαθεί να εμπλέξει σ’ αυτό τον Μαθιό, παρά τις αντιρρήσεις του. Το κουβάρι για τη σχέση του Μάρκου και της Ανθούλας ξετυλίγεται και αποκαλύπτονται γεγονότα και […]

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04  Ενα φιλικό σας πρόσωπο έχει αισθήματα για εσάς, αλλά ακόμη, για τους δικούς του λόγους, δεν τα έχει αποκαλύψει. Ισως και να σας τα φανερώσουν κάποιοι τρίτοι. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05  Ολα αυτά που έχετε προσφέρει στο δεσμό – σύντροφό σας δεν πάνε στο βρόντο. Μέσα στον μήνα αυτόν θα σας […]