17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ελεύθεροι επιστρέφουν από τα Γιάννενα

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες σε ότι αφορά το θέμα με τον μαθητή που πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο αστυνομικό στα Ιωάννινα, η καθηγήτρια απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία.

Ο μαθητής παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο και αφέθηκε ελεύθερος. Οι δύο μαθητές που προσήχθησαν για απειλή δεν κρατούνται, αφού δεν ασκήθηκε εναντίον τους ποινική δίωξη.

Το ευχάριστο είναι ότι παρά τα επισυμβάντα διασώθηκε η εκδρομή, αφού ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποφάσισε τη συνέχισή της.

Περισσότερα Άρθρα

Τέσσερις θέσεις μόνιμου προσωπικού στο Δήμο Ναυπλιέων για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει πως σύμφωνα με την προκήρυξη 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ, προκηρύσσονται τέσσερις (4) θέσεις μόνιμου προσωπικού των κάτωθι κλάδων, με σκοπό την στελέχωση της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου. ⦁ 1 ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών ⦁ 1 ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών ⦁ 1 ΤΕ Νοσηλευτών ⦁ 1 ΥΕ Οικογενειακών Βοηθών Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να […]

Πανελλαδικές 2022: Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων – Σήμερα μετά τις 13:00 οι βαθμολογίες

Τέλος μπαίνει στην αγωνία των υποψηφίων για την εισαγωγή στα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς μετά τις 13.00 θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Όπως ανακοίνωσε χθες Δευτέρα το υπουργείο Παιδείας, οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του […]