fbpx
18 °C Argos, GR
5 Ιουνίου 2023

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13 έως 19/03

Γράφει η αστρολόγος  Έφη Τσιλίδου

Μια  εβδομάδα με πλανητικές  αλλαγές  αλλά  και  αρκετή  ασάφεια  και  θολό  σκηνικό…

Ξεκινώντας στις 15/03  όπου  ο  Άρης  πλανήτης  τις δράσης  από το ζώδιο των Διδύμων συγκρούεται  με  τον ονειρικό  Ποσειδώνα  από το ζώδιο  των Ιχθύων για τελευταία φορά με αποτέλεσμα  να οδηγούμαστε σε λάθος χειρισμό καταστάσεων, γινόμαστε  επιρρεπείς  σε εξαπατήσεις  και κατά συνέπεια σε  απογοητεύσεις. Υπάρχει  έντονη  η τάση φυγής από την πραγματικότητα  και γινόμαστε  επιρρεπείς  σε καταχρήσεις. Θα υπάρχει εξασθένηση  του οργανισμού και κατ’ επέκταση θα είμαστε ευάλωτοι σε ιώσεις. Προσοχή  σε φάρμακα  που κάνουμε χρήση  και σε  ατυχήματα.  Θα  μας  απασχολήσουν  θέματα  που έχουν να κάνουν με χημικά, νερό, θάλασσα, ναυτιλία, πετρέλαιο. Επηρεάζεται  αρνητικά  ο μεταβλητός  σταυρός  Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες  του  τρίτου  δεκαημέρου.

Στις 16/03 η θεά του έρωτα  Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού συγκρούεται  με τον σκοτεινό  Πλούτωνα  από το ζώδιο του Αιγόκερου δημιουργώντας  έντονα  κτητικά πάθη  επηρεάζοντας τον παρορμητικό  σταυρό  Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους του τρίτου  δεκαημέρου.

Την ίδια  ημέρα  ο Ήλιος  από το ζώδιο  των Ιχθύων  συμπορεύεται  με τον  Ποσειδώνα  και  τον  Ερμή  δημιουργώντας  αφέλεια, αφηρημάδα, εξιδανίκευση,  δίνει  ψευδείς  ειδήσεις, αλλά  είναι πολύ  δημιουργική και  ευνοϊκή  όψη  για τους καλλιτέχνες  δίνοντας  έμπνευση  και φαντασία, επηρεάζοντας  Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του τρίτου  δεκαημέρου.

Στις  17/03 και έως τις  10/04  η γλυκιά  Αφροδίτη  θα περάσει  στο  ζώδιο  του Ταύρου όπου κυβερνά  χαρίζοντας  όλη την  γλυκύτητα της. Την ίδια  ημέρα  ο Άρης  πλανήτης  τις  δράσης  από το ζώδιο των Διδύμων  συγκρούεται  με τον Ερμή πλανήτη τις επικοινωνίας  από το ζώδιο των  Ιχθύων και μας  κάνει  βιαστικούς  και  επιπόλαιους  στην κρίση  μας  με αρκετές  εντάσεις  και διαφωνίες, προσοχή  σε μετακινήσεις  και οδήγηση, επηρεάζοντας  Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του τρίτου  δεκαημέρου.

Στις  18/03 η θεά  του έρωτα  Αφροδίτη  από το ζώδιο  του  Ταύρου συναντά  ευχάριστα  τον Κρόνο  από   το ζώδιο  των Ιχθύων και  μας  δίνει  ευκαιρίες  σταθεροποίησης  καταστάσεων  και σχέσεων, επηρεάζοντας  Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους  αλλά  και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες  του  πρώτου δεκαημέρου.

Τέλος  στις  19/03 ο πλανήτης  της επικοινωνίας   Ερμής  από το ζώδιο  των Ιχθύων  και  λίγο προτού περάσει  στον Κριό συναντά  ευχάριστα  τον  Πλούτωνα  από το ζώδιο  του  Αιγόκερου και μας δίνει ευκαιρίες  συγκέντρωσης  και πιο  διερευνητικής  σκέψης ώστε  να  υλοποιήσουμε  τους  στόχους  μας, επηρεάζοντας  θετικά  Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους  αλλά  και  Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του τρίτου  δεκαημέρου.

Την ίδια  ημέρα  και λίγο  αργότερα  ο  Ερμής  περνά  στο ζώδιο  του  Κριού  όπου θα παραμείνει  έως  τις 3/04  και η σκέψη  αναπτύσσει  ταχύτητα, γινόμαστε  πιο  ενθουσιώδεις  με μια ιδέα  μας  που πολλές  φορές  δεν  την ολοκληρώνουμε.

Ας  δούμε  πως  επηρεάζονται  τα 12 ζώδια  διαβάζοντας  και τον  ωροσκόπο σας.

ΚΡΙΟΣ :  Για  εσάς  τους  Κριούς  η εβδομάδα  εφικτά  την προσοχή σας  σε θέματα   επικοινωνίας  όπου θα πρέπει  να φιλτράρεται  αυτά  που ακούτε ή μαθαίνετε  είτε  από τον περίγυρο σας  είτε από κοντινά  συγγενικά  σας πρόσωπα. Επίσης σε ότι έχει να κάνει με συμφωνίες, υπογραφές  συμβολαίων  αλλά και θέματα  με την ζωτικότητα  σας.

Η  εβδομάδα   διαθέτει  έντονες  κτητικές  και χειριστικές  καταστάσεις απέναντι  στον/την   σύντροφο σας  και αυτό  λόγω  ανασφάλειας  σας  όποτε θα πρέπει  να χειριστείτε  ανάλογα, επηρεάζοντας  περισσότερο  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου.

Με την Αφροδίτη  να περνά  στο ζώδιο  του Ταύρου  στις 19/03  έως  10/4  θα σας διευκολύνει  στο να  κάνετε  ένα κρυφό σχεδιασμό   για την καλυτέρευση  των οικονομικών  σας. Τώρα κοντά στις  18/03 σας δίνεται η ευκαιρία  και η  δύναμη  να εμβαθύνετε   τις  σκέψεις σας  ώστε να λύσετε  οτιδήποτε  σας  δυσκολεύει  για να υλοποιήσετε  τους  στόχους  σας  ειδικά  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου. Τέλος  με  τον Ερμή στις  19/03 έως 3/04 να περνά  στο ζώδιο  σας  έχετε  έξυπνες  και πρωτοποριακές  ιδέες  όπου μπορείτε  να εκφράσετε  και να διευρύνετε  τους  ορίζοντες  σας  κάνοντας  πολλά πράγματα. Γίνεστε  πιο ενθουσιώδης  και  παρορμητικοί  στο  λόγο σας.

ΤΑΥΡΟΣ : Για  εσάς  τους  Ταύρους  η εβδομάδα  σας  εφιστά  την προσοχή στα  οικονομικά σας  για  τυχόν διαρροές, αλλά  και  στον κοινωνικό σας περίγυρο  δίνοντας  περισσότερο χρόνο  με τους φίλους  σας  και επικοινωνώντας  τους  στόχους σας και  τα σχέδια  σας. Θα πρέπει  όμως να  ξεχωρίσετε σε ποιους  πραγματικά μπορείτε  να  βασιστείτε.

Το πολύ θετικό για εσάς  είναι  η  είσοδος  της  Αφροδίτης   στο ζώδιο σας  στις 17/03 έως 10/04. Ως  κυβερνήτης  σας  χαρίζει  απλόχερα  όλες  τις ιδιότητες της, σας  κάνει  πιο  γλυκούς, ευχάριστους  και  αρκετά  γοητευτικούς  με  πολλές  ερωτικές   ευκαιρίες  και  από το φιλικό σας περιβάλλον. Δεν αποκλείεται  να  σας  δώσει  την ευκαιρία  σταθεροποίησης  μιας φιλικής  σχέσης  σε ερωτική  ειδικά  εσάς  του πρώτου δεκαημέρου.

Για  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου κοντά στις  19/03 θα σας δοθούν ευκαιρίες  να  εμβαθύνετε   τη σκέψη σας  ώστε να βρείτε  λύσεις  για να προωθήσετε  τους  στόχους  σας.  Τέλος η είσοδος  του  Ερμή  στο  ζώδιο  του Κριού  από 19/03 έως 3/04 σας ωθεί  να  αναμοχλεύσετε  τον εσωτερικό  σας  κόσμο  και  να μπείτε  στην διαδικασία  να οργανώσετε  τα σχέδια σας  μυστικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ:  Για  εσάς  τους  Διδύμους  η εβδομάδα  εφιστά  την προσοχή  σας σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών  και καριέρας . Θα  πρέπει  να είσαστε προσεκτικοί  σε  αυτά που σας  λένε  η  εσείς  θέλετε  να κάνετε  για τυχόν  εξαπατήσεις και  κατά  επέκταση απογοητεύσεις  δημιουργώντας   ένα κλίμα  εντάσεων  που δεν μπορείτε να αποφύγετε  με τον  Άρη  στο ζώδιο σας  για  λίγο ευτυχώς ακόμη, κυρίως  για εσάς  του τρίτου δεκαημέρου. Οπότε  προσοχή  και  στην  υγεία σας  λόγω  άγχους και  νευρικότητας αλλά  και τα ατυχήματα. Η είσοδος  της  Αφροδίτης  στο  ζώδιο  του  Ταύρου  στις  17/03 έως  10/04 θα  σας  βοηθήσει  και διευκολύνει  να τα βρείτε  με τον εαυτό σας . Η  είσοδος   του  Ερμή  στο  ζώδιο  του  Κριού  στις  19/03 έως 3/04  θα σας κάνει  πιο κοινωνικούς  θα σας  δώσει  την δυνατότητα  να μοιραστείτε   στόχους  και όνειρα  με τους φίλους σας  η με  άτομα  που δραστηριοποιήστε  σε μια ομάδα. Επίσης  πολύ καλό  διάστημα  να  δραστηριοποιηθείτε   και στα μέσα  κοινωνικής  δικτύωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  Για εσάς  τους  Καρκίνους  η εβδομάδα  σας εφιστά  την προσοχή  σε θέματα  υγείας, ίσως  αισθανθείτε  χαμηλή  την ενέργειας  σας   αλλά  και σε θέματα  που έχουν  να κάνουν  με τα κοντινά  σας  άτομα,  αδέρφια, ξαδέρφια ,συγγενείς  όπου μπορεί  να προκληθούν εντάσεις  κάτω  από επιπόλαιες  και  λάθος  εκτιμήσεις σας.

Για  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου  προσοχή  σε κτητικές  και χειριστικές  καταστάσεις  απέναντι  στον /την  σύντροφό σας  λόγω  τις  ανασφάλεια σας . Η  είσοδος   της  Αφροδίτης  στο  ζώδιο  του  Ταύρου  στις 17/03 έως 10/04 σας κάνει  πιο κοινωνικούς ,εξωστρεφείς  με πολλές  ερωτικές  ευκαιρίες  μέσα  από το φιλικό σας περιβάλλον όπου  δεν αποκλείεται  να σας δοθεί  η ευκαιρία  να σταθεροποιήσετε  μια  σχέση  από φιλική σε ερωτική  ιδιαίτερα  για εσάς  του πρώτου  δεκαημέρου. Για  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου  κοντά  στις 19/03 θα σας δοθούν  ευκαιρίες  να  εμβαθύνετε  τις σκέψεις  σας  και να συγκεντρωθείτε  για την υλοποίηση  των στόχων σας . Τέλος  με την  είσοδο  του  Ερμή  στο ζώδιο  του  Κριού  στις 19/03 έως  3/04 θα  επικεντρωθείτε  σε θέματα  καριέρας   και σε αυτά που θέλετε να πετύχετε  με πολλές  συζητήσεις  και  επαφές.

ΛΕΩΝ : Γ ια  εσάς  τους  Λέοντες  η εβδομάδα  σας  εφιστά  την προσοχή σε  οικονομικά θέματα  που αφορούν τρίτους  δηλ  δάνεια, λοιπές οφειλές  κ.λπ.  η οικονομικά  που έχουν να κάνουν  με τον/την  σύντροφο  και πρέπει  να διαχειριστείτε  γεγονός  που σας  αγχώνει και ψάχνετε  τρόπους . Επίσης θέματα  με τον κοινωνικό  σας περίγυρο  ,φίλους  που μπορεί  να μην βλέπετε  τα πράγματα  όπως  είναι  και  απογοητεύεστε.  Με  την  είσοδο  της  Αφροδίτης   στον  Ταύρο  στις 17/03 έως  10/04  θα εστιάσετε  σε θέματα  καριέρας , στην κοινωνική σας  εικόνα  όπου  με σκληρή  δουλειά   θα έχετε  την ευκαιρία  να ανταμειφθείτε   η  να  διαπραγματευθείτε  μια οικονομική  συμφωνία η ακόμη  αύξηση μισθού  η κάποιο  bonus .  Δεν αποκλείονται  και ερωτικές  ευκαιρίες  μέσα  από τον επαγγελματικό σας  χώρο. Τέλος  η  είσοδος  του Ερμή  στο  φιλικό  για εσάς  ζώδιο  του  Κριού  σας ευνοεί  στην πνευματική σας  εξέλιξη  και μόρφωση καθώς  επίσης  σας  δίνει την δυνατότητα  να οργανώσετε  ένα ταξίδι  που επιθυμείτε  ακόμη και  στο εξωτερικό . Εύνοια  υπάρχει  και σε νομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  Για  εσάς  τους  Παρθένους  η  εβδομάδα  σας  εφιστά  την προσοχή  σας σε   θέματα  επαγγελματικά , συνεργασιών  και σχέσεων, όπου το σκηνικό  είναι  τεταμένο  οπότε  θα πρέπει  να μην εξιδανικεύεται  καταστάσεις   για να  μην  απογοητεύεστε.  Προσοχή  σε εξαπατήσεις  η σκάνδαλα  αλλά  και στην υγεία  σας περισσότερο  εσείς  του τρίτου  δεκαημέρου. Η είσοδος   της  Αφροδίτης   στον  Ταύρο  στις  17/03 έως  10/04 σας κάνει  πιο  αισιόδοξους και εξωστρεφείς  δίνοντας  σας  ευκαιρίες  για μετακινήσεις   και ταξίδια ακόμη  και  μακρινά με τον/την  σύντροφο  σας . Αν  είστε  μόνοι  καινούργιες  γνωριμίες  μπορεί να προκύψουν  σε κάποια μετακίνηση  σας  η  με  άτομο  από το εξωτερικό  η άτομο   με άλλη κουλτούρα   από εσάς , όπως και  να έχει υπάρχει  η προοπτική  μιας  πιο σταθερής  σχέσης  ειδικά  για  εσάς   του  πρώτου  δεκαημέρου.

Τέλος  η είσοδος   του  Ερμή  στο ζώδιο  του  Κριού  στις 19/03 έως  3/04  σας  βάζει  σε  μια διαδικασία  βαθύτερων  σκέψεων  κα αναλύσεων σε θέματα  οικονομικά  που  αφορούν  τρίτους  οφειλές ,δάνεια,  η ότι  έχει να κάνει  με τα  οικονομικά  του /της  συντρόφου  σας.

Επίσης για διλλήματα  που υπάρχουν στην προσωπική, ερωτική  σας  πορεία  μπορείτε  να αναζητήσετε  λύσεις.

ΖΥΓΟΣ : Για εσάς  τους  Ζυγούς η εβδομάδα  σας εφιστά  την προσοχή  σε θέματα υγείας  που θα πρέπει να κοιτάξετε  λόγω  άγχους  και έντασης  στην καθημερινότητα σας.  Επίσης θέματα  που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις, ταξίδια, σπουδές ή καινούργια  project  που πρέπει να διεκπεραιωθούν αλλά και νομικές υποθέσεις  για  τυχόν  παρανοήσεις και λάθος  εκτιμήσεις  από εσάς  με αποτέλεσμα  να απογοητεύεστε, επίσης προσοχή και στα κατοικίδια  σας.  Για  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου δεν θα λείψουν  οι εκδηλώσεις  ζήλειας αλλά και κτητικών   χειρισμών προς  τον/την  σύντροφό σας.

Η  Αφροδίτη  ως  κυβερνήτης  και  του  δικού σας  ζώδιου  περνώντας  στο ζώδιο  του Ταύρου  στις  17/03 έως  10/04  δημιουργεί  μια  έντονη σεξουαλική ατμόσφαιρα αναζητώντας όμως  και την ουσιαστική  αγάπη ,όπου μπορεί  να δοθούν ευκαιρίες σταθεροποιήσεις για εσάς  του  πρώτου δεκαημέρου. Όμως  και στα οικονομικά σας  επιθυμείτε  οικονομική   ευμάρεια , οπότε  προσπαθείτε  να κινηθείτε  ουσιαστικά και  να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες  και οφειλές  προς τρίτους, δάνεια εφορία, ασφάλειες κ.λπ. αλλά  και οικονομικά που έχουν να κάνουν με  τον /την σύντροφο σας.

Τέλος  ο Ερμής  περνώντας  στις  19/03 έως 3/04 στο απέναντι  από εσάς  ζώδιο  του Κριού σας ωθεί  να εστιάσετε  στις  προσωπικές  σχέσεις  αλλά και συνεργασίες  σας. Ένα  καλό  διάστημα  για να επικοινωνήσετε  για  ότι σας  απασχολεί  με τον σύντροφο ή συνεργάτες  σας, αλλά  και  οι αδέσμευτοι  με το πρόσωπο  που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Για  εσάς  τους  Σκορπιούς  η εβδομάδα  σας εφιστά  την προσοχή  σε οικονομικές  εκκρεμότητες  και οφειλές  προς  τρίτους  ,δάνεια, εφορία, ασφάλειες  κ.λπ. αλλά  και  οικονομικά  που χειρίζεστε  με  τον /την  σύντροφο  σας  για  τυχόν  ασάφειες   και  μπερδεμένες  καταστάσεις  που θα σας  απογοητεύσουν. Προσοχή  σε σεξουαλικά  νοσήματα. Η  Αφροδίτη  περνώντας  στο απέναντι  από εσάς  ζώδιο  του  Ταύρου  στις  17/03 έως  10/04 σας  δημιουργεί  ένα  ευχάριστο  κλίμα  στις   συνεργασίες σας  και  σας δίνει  ευκαιρίες  ανάδειξης   και  σταθεροποίησης. Επίσης   η διάθεση  σας   αλλάζει  γίνεστε  πιο  εξωστρεφείς, έχετε όρεξη  για διασκέδαση  και απολαύσεις  αλλά  και  νέοι  έρωτες προκύπτουν  για τους  αδέσμευτους. Για  τους  δεσμευμένους  πολύ καλό  διάστημα να  αποφασίσετε  να προχωρήσετε  την σχέση σας  πιο σοβαρά ή  και να συγκατοικήσετε, ειδικά  για εσάς  του πρώτου  δεκαημέρου. Τέλος  ο Ερμής που περνά  στις  19/03 έως  3/04  στο ζώδιο  του  Κριού  θα  σας  κινητοποίηση  σε  θέματα καθημερινότητας, εργασίας αλλά  και υγείας  αφού  καταναλώνετε  πολλή ενέργεια   γεγονός  που σας δημιουργεί  άγχος.

ΤΟΞΟΤΕΣ : Για  εσάς  τους  Τοξότες   η εβδομάδα  σας εφιστά  την προσοχή  σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών  αλλά και με το σπίτι όπου θα  πρέπει  να διαχειριστείτε  σωστά  αποφεύγοντας  παρανοήσεις  και  λάθος  εκτιμήσεις   δημιουργώντας  απογοητεύσεις  και  εντάσεις  αφού  ο  Άρης  στο  απέναντι  σας  ζώδιο  των Διδύμων  τις πυροδοτεί, ευτυχώς  για λίγο ακόμη. Προσοχή στην  υγεία σας, τις μετακινήσεις, την οδήγηση,  ειδικά  για  εσάς  του  τρίτου  δεκαημέρου. Η  είσοδος  της  Αφροδίτης  στις  17/03 έως  10/04 στο ζώδιο  του  Ταύρου,  σας  κάνει  πιο  ευχάριστη   την καθημερινότητα  σας αλλά  και  το  εργασιακό  σας  περιβάλλον  καθώς   και τις  σχέσεις  σας  με τους  συναδέρφους  ή συνεργάτες σας.  Έρωτες  μπορεί  να προκύψουν  από το εργασιακό  σας περιβάλλον  καθώς  και εύνοια  στα οικονομικά  σας. Τέλος  η είσοδος   του  Ερμή  στις  19/03  έως  3/04  στο φιλικό  σας  ζώδιο  του  Κριού  σας  ενεργοποιεί  τη  διάθεση  για  φλερτ και  διασκέδαση – άλλο  που δεν  θέλετε   εσείς… αλλά  και  αρκετό  ερωτικό  παιχνίδι. Επίσης  πολύ καλό  διάστημα  να εκφράσετε  τις δημιουργικές  σας  ιδέες, και  για εσάς  τους  γονείς  να περάσετε  ευχάριστες  στιγμές  με τα  παιδιά  σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :  Για  εσάς  τους  Αιγόκερους  η εβδομάδα  σας  εφιστά  την προσοχή  σε θέματα  που σας απασχολούν με την εργασία  και  τους  συναδέρφους σας  όπου μπορεί  να υπάρχουν θολά σημεία  και ασάφειες   που σας  αποσυντονίζουν  και  σας απογοητεύουν  όσο  και  αν προσπαθείτε  να επικοινωνήσετε  για αυτό, γεγονός  που σας  προκαλεί  απογοήτευση.  Προσοχή στην υγεία  σας  και  στα κατοικίδια  σας  για  όσους  διαθέτετε.

Για  εσάς  του τρίτου δεκαημέρου  κοντά  στις 16/03 μπορεί να  υπάρξουν έντονες καταστάσεις με εκδηλώσεις  ζήλειας και κτητικότητας  απέναντι  στον/την σύντροφο σας.

Η είσοδος  της Αφροδίτης  στο ζώδιο του Ταύρου  σας  επαναφέρει  την ερωτική σας  διάθεση  και όρεξη  για διασκέδαση  και  απολαύσεις.  Ανανεώνεστε  εμφανισιακά  και βέβαια  δεν λείπουν οι  ερωτικές  ευκαιρίες   για τους  αδέσμευτους  και για  εσάς  τους  δεσμευμένους  σας  δίνετε  η ευκαιρία  σταθεροποίησης  της σχέσης σας. Επίσης  καλό διάστημα  για κερδοφόρες  συνεργασίες, ειδικά  για εσάς του πρώτου  δεκαημέρου.  Και για  εσάς  του τρίτου  δεκαημέρου  θα σας δοθούν  ευκαιρίες  να υλοποιήσετε  τους  στόχους σας  αφού  το ψάξετε  σε βάθος.

Τέλος  η είσοδος  του  Ερμή  στο ζώδιο του  Κριού  στις  19/03 έως  3/04 θα  σας κινητοποιήσει  σε θέματα  σπιτιού και  οικογένειας που θα προκύψουν και πρέπει να διαχειριστείτε με βάση τις  δικές  σας  ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Για εσάς  τους  Υδροχόους   η εβδομάδα  σας  εφιστά  την  προσοχή  στα  ερωτικά σας που ίσως  να  μην  έχετε  την εξέλιξη  που θέλετε με τον/την ερωτικό σύντροφο σας, να  επικρατεί  μια  θολή εικόνα με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε  ή εσείς  να έχετε  εξιδανικεύσει  μια κατάσταση. Επίσης  προσοχή χρειάζεται  και  με τα οικονομικά σας  για απώλειες  η  σπατάλες. Η  είσοδος  της  Αφροδίτης  στο  ζώδιο του Ταύρου στις  19/03 έως 10/04 σας  γλυκαίνει  το  κλίμα στο σπίτι  μετά  από  προηγούμενη  ταλαιπωρία  που έχετε περάσει  ώστε να περάσετε  ευχάριστες  στιγμές  με την οικογένεια σας, σας  κάνει  λίγο πιο σπιτόγατους. Ίσως  θελήσετε να αλλάξετε  την διακόσμηση  του σπιτιού ή του χώρου σας ώστε να νιώθετε  πιο ευχάριστα, δεν αποκλείεται  και να φωλιάσετε  τον έρωτα σας.

Η  είσοδος   του  Ερμή  στο ζώδιο  του Κριού  στις  19/03 έως  3/04 σας  δίνει ευκαιρίες για έντονη  κινητική  και νοητική  δραστηριότητα.  Σας   ευνοεί  σε  νέες  γνωριμίες  αλλά  και στην ευκολία  να εκφράσετε  τις ιδέες  και  τις σκέψεις  σας  στους  άλλους  αλλά και  στα μέσα  κοινωνικής  δικτύωσης  με  μεγάλη  απήχηση.

ΙΧΘΥΕΣ : Για εσάς  τους  Ιχθύες  η εβδομάδα  σας  εφιστά   την προσοχή  σε θέματα  σχέσεων, συνεργασιών, οικογένειας, περισσότερο  εσάς  του τρίτου δεκαημέρου  όπου μπορεί να εξιδανικεύετε καταστάσεις ή να τρέφετε  αυταπάτες ή να πέσετε  θύμα  εξαπάτησης  ή σκανδάλων  με αποτέλεσμα  να απογοητεύεστε  και  όλο αυτό  να σας  εξαντλεί  και να νιώθετε  εξασθένηση. Προσοχή  λοιπόν  στην υγεία  σας  ή την χρήση  φαρμάκων  που κάνετε, σε  ατυχήματα,  στην οδήγηση  λόγω  βιασύνης  και νευρικότητας  που  σας  διακατέχει αυτό  το διάστημα.

Η  είσοδος  της  Αφροδίτης  στο ζώδιο  Ταύρου στις  17/03 έως  10/04 σας  χαρίζει  ευγλωττία σας  κάνει πιο κοινωνικούς, ευχάριστους  στην επικοινωνία σας  με  αρκετές  ερωτικές  ευκαιρίες  αλλά και  σταθεροποιήσεις   σχέσεων  περισσότερο  για εσάς  του πρώτου δεκαημέρου. Γίνεστε  πιο  δημιουργικοί  και  σας δίνετε  η δυνατότητα  να  απολαύσετε  αποδράσεις κοντινές ή μακρινές. Πολύ καλή περίοδος  για όσους  θέλουν  να ασχοληθούν  με  συγγραφή  ή να προωθήσουν  σχέδια  και συμφωνίες .

Και για εσάς  όμως του τρίτου δεκαημέρου  κοντά  στις 19/03 σας δίνονται ευκαιρίες  να υλοποιήσετε  τους στόχου σας  κάτω από ουσιαστική  και  βαθιά  σκέψη.

Τέλος η είσοδος  του Ερμή στο ζώδιο  του Κριού στις 19/03 έως 3/04 σας κινητοποιεί  σε θέματα  που αφορούν  τα καθημερινά  οικονομικά  σας  που σχετίζονται  με το πορτοφόλι σας  αλλά  και σε πιο εσωτερικό  επίπεδο να βρείτε  λύσεις  ώστε να νιώθετε  ασφαλείς  σε  αυτό  το θέμα.

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Κομπλιμέντα και πολλά ωραία σχόλια έχετε αποκομίσει από κάποιο πρόσωπο, που όμως δεν το ξέρετε και τόσο καλά. Οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες. Η δουλειά σας θα έχει περισσότερες απαιτήσεις! ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Υπάρχει πολλή ησυχία στην αισθηματική σας ζωή, αλλά αυτό δεν σας πειράζει. Τώρα είναι και ένα καλό […]

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 7 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 7 Φεβρουαρίου Τι μας λένε τα ζώδια σήμερα; Στις 11/02 θα συντελεστεί η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα. Ενα δυναμικό αστρολογικό φαινόμενο που θα φέρει πρακτικές αλλαγές σε σχέσεις, συνεργασίες και φιλίες… παλιές και καινούργιες. Χρήμα αλλά και νέες προτάσεις στον εργασιακό τομέα θα έχουν την τιμητική […]